۲ مرکز جوار کارگاهی اصناف و بازرگانی چهارمحال و بختیاری آماده افتتاح شد

شهرکرد - ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری از آماده شدن ۲ مرکز جوار کارگاهی اتاق اصناف و اتاق بازرگانی جهت افتتاح برای نخستین بار در سطح کشور همزمان با هفته ملی مهارت در استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، علیرضا کریمزاده روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته ملی مهارت افزود: این کارگاه‌ها در راستای اجرای ماده ۱۱۰ قانون کار و به منظور گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و ارتقای مهارت‌های اتحادیه‌ها صنفی برای کارفرمایان واحدهای صنعتی، خدماتی، تولیدی با توجه به ظرفیت مطلوب اتاق اصناف و اتاق بازرگانی فعال می‌شود.

وی اظهار داشت: در این طرح، توسعه دوره‌های آموزشی مختلف با عنوان طرح استاد و شاگردی در حرفه‌ها و صنف‌های گوناگون در دستورکار قرار دارد و هر استادکار می‌تواند به سه شاگرد در مدت زمان سه تا ۱۸ ماه آموزش دهد.

کریمزاده در ادامه از اجرای طرح خیرین مهارت و همچنین طرح هر مسجد یک پایگاه آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان یکی از طرح‌های جدید سالجاری خبر داد و گفت:هم‌اکنون مجمع خیرین مهارت در استان فعال شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین طرح تابستانه مهارت برای دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان اجرا می‌شود که این قشر در این طرح با حضور در واحدهای صنفی با مهارت‌های مورد علاقه خود آشنا شوند.

تخصیص اعتبارات سفر رییس جمهور گامی برای رفع مشکلات حوزه آموزش فنی و حرفه ای است

کریمزاده اظهار داشت: از محل اعتبارات سفر رییس‌جمهور به استان هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال در بخش فنی و حرفه‌ای برای تکمیل، تعمیر و تجهیز مراکز فنی و حرفه‌ای پیش‌بینی شد که از این میزان هزار میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ است که تاکنون ۱۱۴ میلیارد ریال تخصیص داده شده که ۳.۶ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات و آموزش و مابقی در بخش عمرانی است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان به اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای راه‌اندازی و تجهیز دپارتمان زنبور عسل در کوهرنگ به عنوان مصوبه دیگر اشاره کرد وگفت: از این میزان سه میلیارد ریال اختصاص داده شد.

وی به تامین اعتبار برای تکمیل و تجهیز سه طرح نیمه تمام مراکز ارتقاء مهارت جوار کارگاهی در شهرکرد، بروجن و کیار در واحدهای قطب صنعتی اشاره کرد و گفت: ۱۲۰میلیارد ریال اعتبار برای این طرح مصوب شد که از این میزان سه میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال تخصیص داده شد.

کریمزاده افزود: برای بازسازی مراکز شهرستان کوهرنگ بعد از وقوع زلزله نیز سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار مصوب شد که از این میزان ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تخصیص داده شد.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات سفر تا پایان سال آینده به استان تخصیص داده خواهد شد، اظهارداش: با تخصیص ۱۰۰درصدی این اعتبارات مشکلات بخش آموزش فنی و حرفه‌ای استان رفع‌خواهد شد.

یک سوم تعهد آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری محقق شد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه تعهد آموزشی سالجاری آموزش فنی و حرفه‌ای استان سه میلیون و ۳۰۰ نفر ساعت است، گفت: درسالجاری بیش از یک میلیون و ۳۷۴ نفر ساعت این میزان در بخش دولتی و ازاد محقق شده است.

وی گفت: در سالجاری ۹ هزار و ۷۶۵ نفر دوره در بخش‌های طرح کهاد، زندانیان، آسیب‌دیدگان اجتماعی، متقاضیان مهارت آموزشی، طرح نخلستان، زنان خانه‌دار، بخش دولتی، دانش‌آموزان، افرای دارای معلولیت، معتادان بهبود یافته، عشایر، مشمولان بیمه بیکاری، کودکان کار، سربازان و ظیفه و زنان سرپرست خانوار، ساکنان مناطق روستایی و سکونتگاههای غیررسمی و شاغلان بخش بنگاهای اقتصادی شرکت کردند.

وی اظهارداشت: آموزش بخش دولتی درسالجاری ۶هزار و ۳۵۳ نفر دوره و بخش آموزشگاه‌های آزاد سه هزار و ۴۰۰ نفر دوره شرکت کردند که بیشترین متقاضیان آموزشگاه‌های آزاد زنان و بخش دولتی مردان هستند.

به گفته وی، هم اکنون ۳۵۰آموزشگاه آزاد در سطح استان فعال است.

کریمزاده افزود: هم‌اکنون ۵۷ درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای منجر به اشتغال می‌شود درحالی که ۸۰ درصد آموزش‌های جوار کارگاهی منجر به اشتغال می‌شود.

به گزارش ایرنا، ششم ۱۲ مردادماه به عنوان هفته ملی مهارت نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha