«محمد خیاطزنجانی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به اینکه شروع فعالیتهای اربعینی از پنجم ماه صفر است، افزود: این آغاز به طور همزمان در سراسر کشور و به عنوان روز روایتگری عاشورا و در روز شهادت حضرت رقیه با اجرای برنامههایی همچون نقالی، خطبهخوانی، قصهگویی و روایتگری عاشورا خواهد بود و باتوجه به اینکه مرکز شماره چهار به عنوان پاتوق قصهگویی در استان است در همین مرکز برنامههایی به طور متمرکز خواهیم داشت.
وی بیان داشت: برنامهریزیهای لازم در حال انجام است که در استان حداقل در قالب چهار موکب میزبان کودکان و نوجوانان زائر اربعین باشیم که شامل یک موکب در کنگاور، ۲ موکب در کرمانشاه و یک موکب در قصرشیرین است که خدمات مختلفی در آنها ارایه میشود.
به گفته وی موکب ارایه محصولات فرهنگی، موکب حضرت زینب که ۶ سال است برقرار شده و پذیرای کودکان آسیب دیده و خانواده آنها در سفر اربعین است، موکب اسکان مجریان فعالیتهای اربعینی و موکبی که در نقطه صفر مرزی در قصرشیرین و با حضور تماشاخانه سیار برقرار خواهد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اظهار کرد: برآنیم که یک سری محصولات فرهنگی را در حوزه اربعین ارایه کنیم تا در بین کودکان و نوجوانان توزیع شود، همچنین همکارانی در سراسر کشور بعد از اعلام آمادگی، در قالب سفیران کانون به مسیر پیادهروی اربعین اعزام شده و به اجرای فعالیتهای فرهنگی خواهند پرداخت که استان کرمانشاه مسوول سازماندهی و برنامهریزی این امور به عنوان دبیرخانه است.
خیاطزنجانی بیان کرد: در کنار این موارد، یک سری فعالیتهای فرهنگی از جمله «بازی موکبداری پیربابا» با همکاری سازمان سراج ارایه خواهیم کرد، همچنین فراخوانهای چهار مهرواره و سوگواره با موضوع اربعین برای شرکت مخاطبان اعلام می شود. طرح «نیابت» هم از دیگر مواردیاست که در آن افرادی داوطلب خواهند شد تا به نیابت از کسانیکه توانایی شرکت در اربعین را ندارند در این مراسم شرکت کنند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اکنون بیش از ۴۰ مرکز فعال ثابت و سیار در استان دارد و بیش از ۵۰ هزار نفر از کودکان و نوجوانان استان عضو مراکز این کانون هستند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما