بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال برای جبران کمبود فضای آموزشی اردبیل نیاز است

اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل گفت: برای جبران کمبود فضاهای آموزشی در این استان نیازمند بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هستیم.

به گزارش ایرنا ، سیدحامد عاملی روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: یکی از چالش‌های اساسی آموزش و پرورش در استان کمبود فضای آموزشی است که می‌توان از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی و همچنین ظرفیت مولدسازی املاک مازاد در این زمینه استفاده کرد.

وی ادامه داد: جبران کمبود فضای آموزشی با اقدامات و اعتبارات عادی قابل حل نیست و علاوه بر استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز باید برای استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی و نیز ظرفیت مولدسازی املاک مازاد برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: با توجه به وظیفه‌ای که قانون گذار تعیین کرده در شهرک‌های جدید هم باید زمین برای فضای آموزشی اختصاص یابد که لازم در طراحی و ساخت شهرک‌های جدید به این مساله توجه ویژه شود.

بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال برای جبران کمبود فضای آموزشی اردبیل نیاز است

استاندار اردبیل با اشاره به بازدید انجام شده از اردوگاه مقدس اردبیلی اظهار داشت: این اردوگاه ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به یک اردوگاه ملی و پذیرایی از رویدادهای تربیتی در سطح کشوری را دارد و توسعه این اردوگاه باید در اولویت برنامه‌های عمرانی آموزش و پرورش قرار بگیرد.

عاملی افزود: در بازدید از اردوگاه مقدس اردبیلی قرار شد ۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات استانی برای تجهیز و بهسازی این اردوگاه تخصیص یابد و امیدواریم سالانه با تزریق اعتبار از محل استانی و ملی عقب‌ماندگی‌های موجود تا حدی جبران شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی در آموزش و پرورش گفت: یکی از خلاء‌های موجود در جامعه آموزش‌های مرتبط با مهارت‌های زندگی است که آموزش و پرورش در قالب برنامه‌های تربیتی می‌تواند اقدامات مهمی در این حوزه انجام دهد.

وی تصریح کرد: همچنین لازم است مربیان و معلمان با ترسیم چهره خانواده آرمانی، دانش‌آموزان را با ارزش‌های دینی و ملی از جمله اهمیت عفاف و حجاب آشنا کنند.

استاندار اردبیل در زمینه بازگشایی مدارس نیز گفت: تمام تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس در مهرماه باید با دقت و حساسیت انجام شود ، در این زمینه جمع‌آوری مدارس کانکسی باید جز اولویت‌های اصلی باشد و اگر لازم باشد در جریان سفر دوم رییس‌جمهور به استان اقدامات لازم برای جذب اعتبار در این موضوع انجام خواهد شد.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره کارکردهای این شورا گفت: کارگروه‌های ارتقای آموزشی، ارتقای پرورشی و تعالی مدرسه زیر مجموعه این شورا و با هدف کمک فکری و مشورتی با حضور دغدغه‌مندان این حوزه تشکیل شده و گزارش فعالیت این کارگروه‌ها با دقت بررسی می‌شود.

عاملی ارتقای جایگاه استان در کنکور و بهبود میانگین نمرات امتحان نهایی را مهم‌ترین اولویت آموزشی استان دانست و افزود: در طول سال تحصیلی باید از ظرفیت مشاوران مجرب برای برگزاری جلسات انگیزشی و مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان کنکوری استفاده و کلاس‌های فوق‌العاده و جبرانی با نگاه عدالت آموزشی و ارتقای آموزشی برگزار شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha