محمد بهرامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابراز کرد: کولرهای گازی برای نواحی مرطوب کشور مناسب است و در استانهای خشک و کویری مانند سمنان امکان استفاده از کولرهای گازی نیست.
وی افزود: طبق نظر کارشناسان، استفاده از سامانههای سرمایشی و کولرهای آبی از نوع سلولزی برای خنک کردن فضا در فصل تابستان در سمنان مناسب است.
نیمی از آب شهرستان سمنان از چاهها تامین میشود
بهرامی با اشاره به بحران کمآبی در مرکز استان سمنان بیان کرد: دبی آب چشمه روزیه، به عنوان یکی از منابع آب آشامیدنی شهر سمنان، در گذشته یکهزار و ۲۴۰ لیتر بر ثانیه بود که اکنون به میزان قابل توجه و نزدیک به نصف کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه دبی آب گل رودبار دیگر منبع آبی این شهر نیز به ۱۵۰ لیتر بر ثانیه کاهش یافته است، افزود: طبق گزارشها بیش از ۵۰ درصد آب آشامیدنی این شهرستان از طریق چاه تامین میشود.
فرماندار سمنان گفت: تامین آب پایدار از طریق تکمیل اجرای طرح سد فینسک و انتقال آب از دریای خزر یک ضرورت است.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
نظر شما