کامران حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خانه مصری بروجرد یکی از خانههای تاریخی که مالکیت آن متعلق به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار و پس از مرمت و احیا به رستوران سنتی تبدیل شده است.
وی افزود: مقدمات تبدیل خانه تاریخی مغیث الاسلام بروجرد، توسط یک شرکت خصوصی برای راهاندازی یک هتل انجام شده همچنین یک سرمایه گذار ۲ مورد از خانههای تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی را برای تغییر کاربری مرمت کرده است.
حسینی بیان کرد: با همکاری میراث فرهنگی این ۲ خانه تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی، شامل خانه تاریخی روغنی و خانه تاریخی خوش قلب توسط سرمایه گذار به رستوران و کافه سنتی تبدیل خواهد شد.
رییس میراث، فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد اضافه کرد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از طریق صندوق احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی این خانههای تاریخی را مرمت میکند.
وی افزود: این خانهها شامل خانههای تاریخی حریری و روناسی در محله مجموعه طباطبایی و خانه مستجاب الدعوه در خیابان سعدی، خانه تاریخی غروی در خیابان شهدا و خانه تاریخی ایرانپور در خیابان صفا است.
حسینی با بیان اینکه در حوزههای صنایع دستی نیز سه خانه تاریخی واگذار میشود، گفت: این خانههای تاریخی شامل خانه تاریخی نساجی، خانه تاریخی بزرگمهر و خانه چوب است.
بنا بر گفته رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد تعداد ۵۰ خانه تاریخی در بروجرد وجود دارد که از این تعداد بیش از ۲۵ مورد در فهرست آثار ملی کشور شده است.
بروجرد - ایرنا - رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد گفت: تغییر کاربری خانههای تاریخی به اقامتگاه، هتل، کافه و رستورانهای سنتی، اقدامی برای درآمدزایی و توسعه گردشگری محسوب میشود که تا کنون در این راستا ۶ خانه تاریخی بروجرد به بخش خصوصی واگذار شده است.
اخبار مرتبط
-
۲۷۰ اثر تاریخی ثبت شده در بروجرد وجود دارد
بروجرد - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد گفت: ۲۷۰ اثر تاریخی و…
-
سه خانه صنایع دستی در بروجرد تجهیز و تکمیل شد
بروجرد - ایرنا - رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بروجرد گفت: سال گذشته سه خانه صنایع…
نظر شما