جهاددانشگاهی سمنان به دانش فنی و تولید ۶ محصول دانش‌بنیان دست یافت

سمنان- ایرنا- رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: تولید و دانش فنی ۶ محصول دانش‌بنیان و طرح فناورانه به همت محققان، پژوهشگران و جهادگران این نهاد طی یکسال گذشته محقق شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی منصفی راد روز یکشنبه در آستانه فرارسیدن ۱۶ مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی در جمع خبرنگاران سمنان افزود: ۶ طرح فناورانه و دانش‌بنیان توسط محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان، در حوزه معدن و خدمات تخصصی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ارائه شد که در این بین ۲ طرح فناورانه، به‌عنوان طرح شاخص ملی از سوی جهاددانشگاهی کشور انتخاب شد.

وی ۲ طرح فناورانه را شامل کود گرانول آهسته‌رهش حاوی ترکیبات مغذی و کانی‌های معدنی به منظور اصلاح بستر و کاهش شوری خاک و تولید مالچ معدنی زیست سازگار به منظور تثبیت خاک و کنترل ریزگرد، دانست کخ نمونه‌های اولیه این محصولات تهیه و تولید شد و مقدمات تولید انبوه آنان نیز فراهم شده است.

رییس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: چهار طرح جدید دانش‌بنیان و فناورانه در حوزه محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی بر پایه مواد معدنی که از مزیت‌ها و ظرفیت‌های غالب استان است در سال ۱۴۰۲ سال مهار تورم و رشد تولید تهیه و اجرا می‌شود.

منصفی راد بیان کرد که طرح تولید زئوتیمول (افزودنی خوراک دام)، طرح فرآوری پوست سبز پسته با هدف تولید محصول نهایی شامل، خوراک دامیطرح سامانه های ثبت اتوماتیک رکوردهای اقتصادی در پرورش دام سبک (اتوفنوتایپینگ) و طراحی و ساخت حسگرهای هوشمند اندازه گیری رطوبت خاک از جمله سایرطرح‌های فناورانه جهاددانشگاهی استان سمنان است.

وی افزود: طرح‌های فناورانه و دانش‌بنیان در حوزه محیط زیست شامل طراحی و ساخت فیلترهای تصفیه هوا بر پایه مواد معدنی جهت کاهش آسیب‌های آلودگی هوا در کشور، در حوزه کشاورزی تولید خوراک دام سبک و سنگین بر پایه مواد معدنی و طراحی و ساخت حسگرهای اندازه گیری رطوبت خاک مناطق کویری جهت جلوگیری از مصرف زیاد آب در کشاورزی برای سالجاری پیش بینی شده است.

جهاددانشگاهی سمنان به دانش فنی و تولید ۶ محصول دانش‌بنیان دست یافت

طرح‌های ملی فناوری جهاددانشگاهی استان سمنان

رییس جهاددانشگاهی استان سمنان: ۲ طرح فناورانه جهاددانشگاهی در حوزه اصلاح نژاد دام به‌عنوان طرح ملی از سوی جهاددانشگاهی کشور انتخاب شد و امید است در سال ۱۴۰۲ و با حمایت مسوولان، طرح‌های فناورانه جهاددانشگاهی سمنان وارد مرحله تجاری‌سازی و تولید شود، چون سمنان یک استان با ظرفیت معدنی است و جهت جلوگیری از خام فروشی، طرح‌های جهاددانشگاهی سمنان بر اساس مزیت غالب این استان تهیه و اجرا می‌شود.

وی از ارائه یک طرح ملی با عنوان مرکز تجاری سازی نانوتکنولوژی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی استان سمنان با همکاری پروفسور سیف علیان یکی از دانشمندان این حوزه اهل استان سمنان و مقیم کشور انگلستان خبر داد و گفت: توسعه و تجاری سازی اندام های انسان با استفاده از مواد نانوکامپوزیت مبتنی بر گرافن و فناوری سلول های بنیادی در این طرح انجام می شود.

منصفی راد از برگزاری ۱۴۰ دوره آموزشی شامل دوره های عمومی و تخصصی آزاد و کارکنان دولت با شرکت بالغ بر ۶ هزار فراگیر در یک سال گذشته در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی سمنان خبر داد.

رییس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: این نهاد مجوز دوره های آموزشی شغلی کارکنان دستگاه های اجرایی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مجوز مرکز آزمونICDL از آموزش و پژوهش استانداری سمنان، مجوز مرکز آموزش مهارت حرفه ای پزشکی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مجوز دپارتمان تخصصی ایمنی، بهداشت کار و محیط از مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، مجوز مرکز مشاوره خدمات کارآفرینی از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و مجوز مرکز ملی ارزیابی شایستگی عمومی مدیران حرفه ای دستگاه های اجرایی کشور را داراست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha