به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان روز چهارشنبه در جلسه انعقاد این قراردادها اظهار کرد: اجرای برنامه پایش کیفی منابع آب جز مهمترین مؤلفههای مدیریت جامع کیفیت منابع آب بوده، به نحوی که اجرای دقیق، اصولی و به هنگام آن ضمن ارائه اطلاعات مورد نیاز برای شناخت وضعیت موجود و بررسی تغیییرات کیفی، زمینه مناسب را برای انجام اقدامهای کنترلی به موقع فراهم میآورد که در این میان بهرهبرداری از خدمات آزمایشگاهی معتمد و تجهیزات بهروز برای انجام آنالیزهای کیفی، بسیار حائز اهمیّت خواهد بود.
آرش آریانژاد افزود: بنابر توجیهات فنی، اقتصادی و نیز زمانی، از نظر عدم انتقال نمونهها به خارج از استان و بهرهگیری از پتانسیل علمی و تخصصی اساتید هیات علمی دانشگاه کردستان، این شرکت طی برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با اساتید آن دانشگاه نسبت به عقد ۲ قرارداد مطالعاتی پژوهشی تحت عناوین "مطالعه جامع مدیریت کیفیت آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه واقع در استان کردستان" و "مطالعه جامع مدیریت کیفی حوضه آبریز سیروان با اولویت سد قشلاق با تأکید بر تعیین سهم آلایندهها در حوضه آبریز بالادست آن" اقدام کرد.
وی به اهداف این قراردادها اشاره کرد و افزود: هدف از انجام مطالعات مذکور شناسایی و کنترل آلایندهها، بهبود و ارتقای شاخصهای کیفی و در نهایت تدوین نقشههای راهبردی مدیریت کیفیت آب، در آینده است.
رئیس دانشگاه کردستان نیز این قراردادها را گامی موثر در راستای انجام مطالعات در زمینه مدیریت آب و استفاده بهینه از آن دانست.
حامد قادرزاده تاکید کرد: آب یکی از مسائل حیاتی و مهم دنیای امروز به ویژه در ایران است و دستگاه های مرتبط با کمک مراکز علمی می توانند، کمک مهمی به بهبود کیفیت آب و مصرف بهینه آن کنند.
نظر شما