سرپرست شهرداری فرخشهر گفت: ۴۰ هزار متر مربع از معابر این شهر شامل خیابانها و کوچهها آسفالت شد.
عقیل مهدیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در این مرحله تعدادی از کوچههای فرخشهر زیرسازی و سپس آسفالت شد که بیشتر این کوچهها در محلههای بافت فرسوده فرخشهر قرار دارد.
وی افزود: همچنین تعدادی از خیابانهای فرخشهر روکش آسفالت و عملیات اجرایی لکهگیری و ترمیم ترانشه در برخی خیابانهای دیگر سطح شهر انجام شد.
مهدیان تصریح کرد: توسعه زیرساختهای شهری با هدف ارتقای کمی و کیفی رفاه شهروندان از مهمترین برنامههای مدیریت شهری در شهرداری فرخشهر با همکاری شورای اسلامی این شهر بهشمار میرود.
وی یادآور شد: از شهروندان فرخشهر درخواست میشود هنگام زیرسازی، آسفالت، لکهگیری و ترمیم ترانشه معابر خیابانها و کوچههای این شهر با نیروهای شهرداری همکاری لازم را داشته باشند.
روشهای آبیاری مغناطیسی در چهارمحال و بختیاری عملیاتی میشود
رییس سازمان جهاد کشاروزی چهارمحال و بختیاری گفت: روشهای اصلاح آبیاری در زمینهای کشاورزی استان از طریق آبیاری مغناطیسی عملیاتی میشود.
حسین برزگر تاکید کرد: فنآوری مغناطیسی با اعمال میدان مغناطیسی قوی به آب حالت جادویی میدهد و با این روش پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب به کلی تغییر میکند.
وی افزود: در این روش آبیاری ویسکوزیته یا لزوجیت آب و همچنین کشش سطحی آب کمتر و بر حلالیت آب افزوده میشود.
برزگر به کاهش ۹۰ درصدی ضریب تبخیر آب در آبیاری مغناطیسی اشاره و تصریح کرد: در این روش سختی آب خنثی، آب پاستوریزه، اسیدیته آب کمی اسیدی و آب دییونیزه میشود.
وی اصلاح خاک، زودرسی و همرسی محصول، افزایش کمی و کیفی در تولید، کاهش مصرف نهادههای کشاورزی مانند آب، کود، سم، بذر، شخم، فتوسنتز و انرژی، افزایش حد آستانه تحمل شوری گیاه، تنوع بیشتر محصولات قابلکِشت و امکان تولید اُرکانیک از مزیتهای آبیاری مغناطیسی بهشمار میرود.
به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است.
از مجموع زمینهای چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمینهای کشاورزی استان است.
هماکنون ۷۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما