هادی ایزدی روز پنج شنبه به مناسبت گرامی داشت روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر گناباد افزود: با سرمایه گذاری انجام شده طی این مدت، میزان اشتغالزایی در شهرستان گناباد ۱۵۳ رشد داشته است.
وی بیان کرد: در این مدت ۶ پروانه بهرهبرداری صنعتی با حجم سرمایهگذاری ۴۶۲ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۷۶ نفر طی چهار ماهه سالجاری در این شهرستان صادر شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد بیان کرد: همچنین ۹ مجوز سرمایه گذاری صنعتی با حجم سرمایه گذاری ۲ هزار و ۲۶۱ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۱۸۴ نفر طی چهار ماهه سالجاری در این شهرستان صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: مجوزها و پروانه های بهره برداری صنعتی صادره در زمینه ماشین سازی و تجهیزات، تجهیزات پزشکی، محصولات بهداشتی، مواد غذایی، قطعات پلاستیکی، محصولات بتونی، فرآوری پرلیت، تجهیزات فلزی، خوراک طیور، انواع بلوک و آجرسفال و ساخت اتاق کامیون بوده است.
ایزدی از تولید ۱۲۵ هزار تن انواع کالاهای صنعتی طی سال جاری در شهرستان گناباد خبر داد.
وی سایر اقدامات اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد در چهار ماهه امسال را شامل رفع مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی موجود با هدف حفظ و صیانت از تولید و اشتغال موجود در قالب کارگروه تسهیل و حمایت قضایی، نوسازی و بازسازی خطوط تولید، اتمام طرحهای توسعه و نیمه تمام صنعتی با پیشرفت فیزیکی افزون بر ۶۰ درصد عنوان کرد.
به گفته وی، جذب سرمایه های جدید بر اساس مزیت های منطقه (صنایع معدنی) با اولویت دانش بنیان ، تامین سرمایه در گردش با روش زنجیره ای، ادامه اکتشافات معدنی با اولویت کانی های فلزی، ارتباط بیشتر با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، توسعه صادرات، کمک بهبود فضای کسب و کار، ارتقاء بهره وری، بهبود شبکه توزیع و کمک به تنظیم بازار، اجرای طرح نظارتی مردمی و اجرای کامل طرح سامانه جامع تجارت و طرح کالابرگ الکترونیکی از دیگر اقدامات در این زمینه به شمار میرود.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع ۱۷۵ پروانه کسب جدید صادره طی همین مدت در شهرستان گناباد، هفت پروانه کسب برای ایثارگران صادر و ۴۱ واحد بدون پروانه کسب هم در شهرستان گناباد تعیین تکلیف شد.
ایزدی با اشاره به ایجاد ۲۵۱ نفر اشتغال جدید در بخش صنعت و معدن و تجارت گناباد گفت: از این تعداد ۷۶ شغل در بخش صنعت و معدن و ۱۷۵ شغل در بخش تجارت ایجاد شده است و از مجموع اشتغال فوق ۱۷۴ مورد تاکنون در سامانه رصد ثبت شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد بیان داشت: ۳۰۶ میلیارد ریال تسهیلات از منابع داخلی،تبصره ای و روستایی به ۱۸ طرح و واحد صنعتی و صنفی گناباد پرداخت شد که این میزان نسبت به چهار ماهه سال قبل به دلیل سیاست های انقباظی بانکها با ۵۲ درصد کاهش مواجه بوده است.
وی ادامه داد: سه هزار و ۷۳۵ تن کالای صنعتی به ارزش تقریبی ۹۶۹ هزار دلار شامل ظروف چینی، سنگ نما، نشاسته، گلوتن ،زعفران و پسته بسته بندی شده، نمک بسته بندی، ظروف مقوایی، پودرهای معدنی و غیره در چهار ماهه سالجاری از شهرستان گناباد به ۱۱ کشور هدف صادر شده است که با وجود محدودیت ها و تشدید تحریم ها نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر وزنی ۶۵ درصد رشد نشان می دهد.
ایزدی اظهار کرد: با ایجاد سامانه پایش و رصد واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل میزان تعطیلی واحدهای صنعتی گناباد به کمتر از ۶.۵ درصد در سال جاری کاهش یافته است.
وی گفت: با انجام یک هزار و ۲۴۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی گناباد و ۱۵۰ گشت مشترک و همچنین رصد قیمت ۲۵ کالای اساسی طی سالجاری ، ۱۰۴ فرم تخلف تنظیم شد که میزان جرایم واحدهای متخلف توسط تعزیرات حکومتی رشد ۱۰ برابری نشان می دهد و به ۴۶ شکایت ثبتی در سامانه ۱۲۴ رسیدگی شد.
۱۷۲ واحد صنعتی در زیر بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است. از این طریق در مجموع برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما