پارک علم و فناری آذربایجان‌غربی از مزایای منطقه آزاد بهرمند می‌شود

ارومیه - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: یکی‌ از موانع اصلی برای استفاده از مزایای منطقه آزاد عدم حصار کشی محدوده پارک است که این مزیت تا یک ماه دیگر در این پارک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر جواد نوری‌نیا روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با حصار کشی محدوده پارک علم و فناوری می‌توان از مزایای منطقه آزاد ویژه پارک‌ها در این حوزه بهره‌مند شد اما متاسفانه برای این حصار کشی با مشکلاتی روبرو شدیم که امیدواریم به زودی رفع شود.

وی با اشاره به عدم حصار کشی ۱۷ ساله این پارک اظهار کرد: یکی از دلایل عمده این ناتوانی، تردد جاده‌ مواصلاتی یکی از روستاها به جاده اصلی از داخل‌ پارک علم و فناوری است و همین موضوع سبب عدم دریافت مجوز شده است.

نوری‌نیا با عنوان اینکه جاده جایگزین برای روستاییان همجوار آماده شده است، ادامه داد: در صورت انجام کلیه مفاد حصار کشی، این پارک طبق قوانین کشور می‌تواند از مزایای منطقه آزاد استفاده کند و امیدواریم تا یک ماه آینده از این مزایا و امکانات بهره‌مند شویم.

وی در ادامه گفت: این جاده روستایی از داخل محدوده این مرکز می‌گذرد و این یکی از فرآیندهای اشتباه است که باید اصلاح شود.

نوری‌نیا با بیان حل تمامی موانع در راستای محصور کردن مرکز ۱۷ هکتاری اضافه کرد: با اتمام حصار کشی می‌توانیم از معافیت‌های گمرکی، مالیاتی و بیمه‌ای و دیگر مزایا بهره‌مند شویم.

پارک علم و فناری آذربایجان‌غربی از مزایای منطقه آزاد بهرمند می‌شود
رییس پارک علم و فناوری استان با بیان اینکه اراضی پارک علم و فناوری استان در حال حاضر بالغ بر ۱۷ هکتار در منطقه جاده نازلو است افزود: این حصار کشی می‌بایست از سال ۱۳۸۵ روی می‌داد ولی متاسفانه عدم همکاری متناسب با جایگزین جاده باعث عدم توسعه پارک علم و فناوری در ‌این حوزه شده است.

وی ضمن تقدیر از اهالی روستاییان همجوار تاکید کرد: این اتفاق پس از ۱۷ سال با مساعد روستاییان روی می‌دهد و این نشان از تفکر عمومی‌ برای پیشرفت و آبادانی جامعه است.

نوری‌نیا گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ هسته و واحد فناور در پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۷۰ واحد در بستر زمین‌های این پارک دارای واحد تولیدی و کاری هستند.

وی با اعلام حمایت از دانشجویان فناور یادآور شد: دانشگاه‌ها با معرفی ۲۳ دانشجو دستیار فن‌آور ما را ترغیب به حمایت ۳۰۰ میلیون تومان در سال کذشته کردند که این اتفاق آکادمیکی امسال با ظرفیت ۶۰ نفری روی خواهد داد.

نوری‌نیا در خصوص حمایت از ایده و نوآوران جدید نیز اظهار کرد: از هر ایده و فناوری جدیدی که قابل تبدیل به تجاری‌سازی است، حمایت می‌کنیم تا شاهد تبدیل علم به ثروت در منطقه باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha