باید به دنبال ایجاد مدل حکمرانی شبکه ای علم و فرهنگ باشیم

تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ مدل حکمرانی علم و فرهنگ در کشور هرمی است در حالی که باید به دنبال ایجاد مدل حکمرانی شبکه ای باشیم. بر این اساس باید اساتید معتقد شناسایی شوند و بر این مبنا شبکه ای تشکیل داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، اصلاح ساختار شورای تحول علوم انسانی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اساتید دانشگاه علامه طباطبایی مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در دیدار با استادان دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به شورای تحول علوم انسانی اظهار داشت: برای تغییر ساختار شورای تحول علوم انسانی نظرات مختلفی وجود دارد، اما آن چیزی که باید در اولویت قرار گیرد مشخص شدن تئوری علوم انسانی اسلامی است.

وی ادامه داد: از طرفی باید ساختارهای درون دانشگاهی ایجاد شود و شبکه سازی استادان علوم انسانی مدنظر قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر مدل حکمرانی علم و فرهنگ در کشور بیان کرد: مدل حکمرانی علم و فرهنگ در کشور هرمی است؛ در حالی که باید به دنبال ایجاد مدل حکمرانی شبکه ای باشیم. بر این اساس باید اساتید معتقد را شناسایی کرد و بر این مبنا شبکه ای تشکیل داد.

در ادامه این نشست عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز با تاکید بر ایجاد شبکه ای از اساتید بیان کرد: باید از نسل اساتید که در جریان انقلاب تربیت شده اند، در تحول علوم انسانی استفاده شود.

وی نیز با اشاره به مدل حکمرانی هرمی بیان کرد: اگر چنین حکمرانی در کشور ما پیاده سازی شده و مورد پذیرش است، در تحول علوم انسانی نیز به کار گرفته شود تا در آینده مدل حکمرانی شبکه ای مدنظر قرار گیرد.

در ادامه این نشست سایر اساتید بر ایجاد شبکه استادی مناسب، توجه به دانشکده های الهیات در تحول علوم انسانی، توجه به انسان شناسی اسلامی و اصلاح آیین نامه ارتقا تاکید کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha