عبدالصمد شهبازی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اصفهان افزود: اعطای این تسهیلات به سه هزار و ۲۰۰ کارگاه در استان، موجب ایجاد اشتغال یا تثبیت مشاغل شده است.
وی اضافه کرد: ۸۰ درصد از مشاغل کنونی، شُغلهای خُرد و کوچک است که باید با نگاه ویژه و مثبت، زمینه برخورداری آنها از تسهیلات ارزان قیمت بانکی فراهم شود.
شهبازی ادامه داد: صنایع بزرگ به کمک بورس و صنایع متوسط با بهرهگیری از سیستم بانکی، منابع مالی خود را تامین میکنند ولی بدلیل نبود متوّلی خاص برای تامین نقدینگی کَسب و کارهای خُرد و کوچک، صندوق کارآفرینی بدنبال حمایت از اینگونه فعالیتها بویژه در روستاها و مناطق کم برخوردار است.
وی تصریح کرد: این صندوق بعنوان یک نهاد تخصصی و متولی حمایت از کَسب و کارهای خُرد اقدامات موثرتری را نسبت به دورههای قبل برای این واحدها داشته و در یکسال گذشته نیز سه هزار و۲۰۰ کارگاه استان از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید برخوردار شدهاند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید اصفهان یادآور شد: این صندوق با نگاه توسعه کشور و ایجاد اشتغال بدنبال همافزایی منابع برای برخورداری کَسب و کارهای کوچک از تسهیلات ارزان قیمت است و در این راستا با وزارتخانهها و سازمانهای مختلف در سطح کشور و استان وارد مذاکره شده است.
وی تاکید کرد: صندوق کارآفرینی اصفهان تاکنون تفاهمنامههایی را با کمیته امداد، بهزیستی، راهداری، حمل و نقل و میژات فرهنگی امضا کرده است که بزودی اجرایی میشود ضمنآنکه با عقد تفاهمنامه با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان زمینه برخورداری شرکتهای دانش بنیان از تسهیلات ارزان قیمت را فراهم کرده است.
شهبازی اظهار داشت: پارسال صندوق کارآفرینی اصفهان بیشترین تعداد پرداخت تسهیلات بانکی بند الف تبصره ۱۸ را در بین بانکهای فعال استان داشت و از نظر میزان پرداخت این وامها رُتبه دوم را در بین بانکهای استان از آن خود کرد.
وی خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی اصفهان که در سال ۱۴۰۰ رُتبه ۲۴ کشور را در پرداخت تسهیلات بانکی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه داشت، سال گذشته رُتبه نخست پرداخت این تسهیلات را در بین تمام استان های کشور بدست آورد.
به گزارش ایرنا، صندوق کارآفرینی بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خُرد بازار محور با روش تامین مالی خُرد، وظایف مهم و مغفولی را در زنجیره حمایت دولتی از تولید در بخش خصوصی بر عهده دارد.
نظر شما