به گزارش ایرنا، نصرالله پژمانفر روز چهارشنبه در نشست رییس سازمان امور مالیاتی با روسای اتحادیههای صنفی مشهد افزود: یکی از شاخصهای عدالت، گرفتن مالیات است وا باید در دریافت مالیات به سمت عدالت حرکت کرد.
وی با اشاره به آسیب جدی واحدهای صنفی ناشی از دوران شیوع کرونا ادامه داد: واحدهای صنفی خراسان رضوی در ایام شروع کرونا همکاری بسیار خوبی در اجرای محدودیتها و تعطیلی های اجباری داشتند و از این بابت عقب افتادگی سنگینی را متحمل شدند.
رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از رییس سازمان امور مالیاتی خواست جبران عقب ماندگی اصناف از آسیبهای ناشی از شیوع کرونا در لایحه بودجه سال آینده لحاظ شود.
پژمانفر با اشاره به این که یکی از ویژگی های دولت سیزدهم پاسخگویی مسوولان در برابر مردم است افزود: یکی از بزرگترین ظرفیتها و سرمایه نظام، آحاد مردم هستند که در همه مراحل حضور در صحنه داشته و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته اند و یکی از این اقشار اصناف هستند که همواره سنگ زیرین آسیاب به شمار می رفته اند و در همه بحرانهای اجتماعی مانع از پیشروی مشکلات شده اند.
رییس اتاق اصناف مشهد نیز در این نشست گفت: ۹۵ اتحادیه صنفی در این شهر بیش از ۱۲۰ هزار واحد را مدیریت می کنند که یک چهارم از آنها فنی و باقی تولیدی، توزیعی و خدماتی هستند.
هادی مخملی افزود: انتظار اصناف از سازمان امور مالیاتی رعایت عدالت مالیاتی است، حفظ اعتماد مردم به حاکمیت از طریق جذب آحاد جامعه به ویژه اصناف انجام می گیرد که نشانه آن هم همراهی سازمان امور مالیاتی در خصوص اظهارنامه صادراتی و پرداخت مالیات مربوطه است.
در ادامه این نشست برخی از روسای اتحادیه ها مشکلات خود در حوزه مالیات بر درآمد و وضع مالیات برای تراکنش های غیر درآمدی، لزوم شناسایی منابع جدید درآمدی در حوزه مالیات، تغییر رفتار کارمندان و ماموران مالیاتی، پرهیز از تصمیمات دوگانه دستگاه های حاکمیتی در خصوص مالیات، یکسان سازی قوانین در خصوص معافیتهای مالیاتی برای صنوف، یکسان سازی ضرایب کد مالیاتی (اینتاکد) برای صنوف، افزایش معافیت مالیاتی ماده ۱۰۱ قانون مالیاتهای مستقیم، افزایش سقف ضریب تبصره موضوع ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم، هم سطح سازی مالیات اصناف خدمات فنی، واقعی سازی ضرایب کد مالیاتی برای صنف موبایل فروشان و لحاظ کردن معافیت مالیاتی برای نوشت افزار مطرح کردند.
نظر شما