۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور پذیرش می شود

مراغه- ایرنا- رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان غیرایرانی، گفت: طبق این آیین‌نامه اداره‌کل دانشجویان غیرایرانی تا پایان برنامه هفتم توسعه باید سالانه ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در داخل کشور پذیرش شود. 

به گزارش ایرنا «هاشم داداش‌پور» روز پنج‌شنبه در هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور که به میزبانی مراغه برگزار می‌شود، اظهار کرد: شکل‌گیری اداره‌کل دانشجویان بین‌المللی در داخل معاونت‌های دانشجویی می‌تواند پذیرش دانشجویان خارجی را هدفمندتر پیش ببرد و متناظر با تصمیم‌ها برای دانشجویان داخلی، برای دانشجویان خارجی نیز تصمیم اتخاذ شود.

نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران ۲۳ تا ۲۷ آبان برگزار می‌شود

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان همچنین به برگزاری نمایشگاه بزرگ «جاذبه‌های تحصیل در ایران» در محل مصلای تهران اشاره کرد و گفت: تمام کنشگرانی که برای جذب دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه‌های ایران کار می کنند، در این نمایشگاه گرد هم می آیند که از جمله آنها می توان به موسسه‌های جذب دانشجویان بین‌المللی اشاره کرد.

«داداش پور» با بیان اینکه تاکنون ۹۱ موسسه جذب دانشجویان بین المللی در سطح کشور تاسیس شده است، بیان کرد: موسسه‌های اعزام دانشجو از کشورهای دیگر نیز در این نمایشگاه حضور می‌یابند.

وی از تمام دانشگاه‌هایی که مجوز جذب دانشجوی خارجی دارند، خواست تا در این نمایشگاه حضور یابند و افزود: برگزاری این نمایشگاه نقطه عطفی برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی خواهد بود.

وی همچنین برگزاری جشنواره هنر جاذبه های تحصیل در ایران را مورد تاکید قرار داد و افزود: با وجود اینکه دانشگاه‌های بزرگی در سطح کشور وجود دارد که در سطح جهانی پرآوازه هستند اما در عرصه هنری و رسانه‌ای به اندازه آموزش و پژوهش موفق عمل نکرده‌اند.

۲۰ درصد دانشجویان کشور دوره سنواتی را طی می کنند

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان گفت: ۲۰ درصد کل دانشجویان کشور به دلیل اپیدمی کرونا دوره سنواتی را می‌گذرانند.

«داداش‌پور» با تاکید بر اینکه با وجود مشکلات ناشی از کرونا از سال ۱۴۰۰ تاکنون کارهای بسیاری در حوزه امور دانشجویان به وقوع پیوسته است، افزود: برگزاری ۹ رویداد بزرگ ورزشی طی پارسال و امسال و طرح‌های متعدد در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جشنواره ملی سلامت تنها بخشی از این کارهاست.

آیین‌نامه جدید انضباطی به زودی ابلاغ می‌شود

معاون وزیر علوم بیان کرد: پارسال برای تغییر شیوه‌نامه انضباطی اقدام شد که آیین‌نامه آن همراه با شیوه نامه های مربوطه در ۲ هفته آینده ابلاغ می‌شود.

«داداش‌پور» با اشاره به اینکه جشنواره دانشجویان نمونه در حال برگزاری است اما تعداد آنها بسیار محدود است، بیان کرد: هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور با شعار «دانشجوی سرآمد» در حال برگزاری است و آیین نامه دانشجویان سرآمد نیز در هفته آینده ابلاغ می شود تا تقویت جریان علمی در حوزه دانشجویی را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه بر اساس این آیین نامه ۲ تا پنج درصد از دانشجویان کشور به عنوان سرآمد معرفی می‌شوند، اضافه کرد: تعداد دانشجویان سرآمد به مراتب از دانشجویان نمونه بیشتر خواهد بود و دانشجویان نمونه از این پس از دل همین دانشجویان سرآمد بیرون کشیده می‌شوند.

آیین‌نامه المپیاد ورزش‌های فناورانه ابلاغ شد

معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: آیین‌نامه المپیاد ورزش‌های فناورانه به تازگی ابلاغ شد تا بتوانیم فناوری را به حوزه ورزش گره بزنیم.
«داداش‌پور» با اشاره به اینکه فناوری در ورزش نفوذ نکرده است، افزود: با برگزاری این المپیاد می‌خواهیم جامعه هدف بیشتری را به فناوری سوق دهیم و همزمان تقویت حوزه ورزش هم مورد توجه قرار دارد.

فرماندار مراغه: دولت سیزدهم موفقیت‌های قابل توجهی دارد

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این آیین بیان کرد: دولت سیزدهم با ۴۸۰ همت بدهی آغاز به کار کرد اما با این وجود در همین مدت موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرد تا جایی که رکورد تولید ۴۰ سال گذشته در سال جاری شکسته شد و ارتباطات دولت با همسایه‌ها و تعامل با دنیا محقق شده است.

آیین‌نامه اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان غیرایرانی ابلاغ شد

داود اسدیان با بیان اینکه کشور با رویکرد تغییر پیش می‌رود و برای نخستین بار در طول تاریخ خرید ۱۰ میلیون تن گندم مازاد بر مصرف کشاروزان محقق شد، افزود: طبق فرموده رهبری در نزدیکی قله موفقیت قرار داریم و در چنین شرایطی کسی نباید خسته شود.

وی همچنین اربعین را حادثه بی بدیل تاریخ عنوان کرد و افزود: به برکت شهدای مدافع حرم و سایر شهدا، امروز آزادانه در پیاده‌روی شرکت می‌کنیم در حالی که زایران در طول تاریخ با محدودیت‌های بسیار برای زیارت اربعین مواجه بودند.

سرانه مقاله در دانشگاه مراغه کمی بیشتر از ۲.۴ است

رییس دانشگاه مراغه گفت: دانشگاه مراغه زیر ۴۰ سال عمر دارد و در چاپ مقالات و سرانه مقاله ۲.۴، رتبه دوم کشور را در این گروه داراست و در بین دانشگاه‌هایی که جمعیت کمتر از پنج هزار نفر دارد، از رتبه ۵۶ جهان برخوردار است.

«محمد زادشکویان» با بیان اینکه میانگین سنی اساتید این دانشگاه ۴۰ سال است، افزود: دانشگاه مراغه در یک و نیم سال گذشته و پس از مطالعات متعدد، ماموریت سازمانی برای خودش ترسیم کرد و در این ماموریت توسعه شهری را در سایه توسعه روستایی پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های منطقه‌ای و ملی به این نتیجه رسیده‌ایم که اگر رسالت دانشگاه در حوزه امنیت غذایی باشد، می‌تواند برای بهبود کیفیت زندگی و رشد و تعالی کشور قدم‌های مثبت بردارد.

به گزارش ایرنا دانشگاه مراغه که از سال ۱۳۷۰ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار آغاز کرد، طی سال ۱۳۹۱ به دانشگاه ارتقا یافت و اکنون دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.

دانشجویان دانشگاه مراغه در پنج رشته دکتری، ۴۲ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی پیوسته، دو رشته کارشناسی ناپیوسته و یک رشته کاردانی تحصیل می‌کنند.

۲ طرح دانش‌بنیان این دانشگاه شامل «تولید لبینات سنتی فراسودمند» و «تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام» مراحل اجرایی را در حوزه امنیت غذایی طی می‌کند.

در هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور که به مدت سه‌ روز و با حضور رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در حال برگزاری است، در خصوص رفاه دانشجویی، تغذیه و خوابگاه‌های دانشجویی طی سال تحصیلی پیش‌رو تصمیم‌گیری می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha