به گزارش ایرنا،«علیاصغر عباس زاده» روز جمعه در بازدید از شرکت فرآوردههای لبنی مانیزان اسلام آبادغرب افزود: از آنجا که مهمترین چالش در صادرات محصولات غذایی و کالاهای فاسد شدنی، حفظ کیفیت و سلامت آن است، در همین راستا تمام تلاش و توان خود را بکار بستهایم تا تشریفات گمرکی محصولات غذایی و کالاهای فسادپذیر با حداقل وقفه زمانی در گمرکات استان کرمانشاه انجام پذیرد.
وی با اشاره به اینکه حمایت همه جانبه از تولید و صادرات محصولات آن در رأس برنامه های گمرک است، گفت: کاهش زمان تشریفات گمرکی و به حداقل رساندن ایستایی کالا در گمرک نه تنها در کاهش هزینههای واحدهای تولیدی و پایین آوردن قیمت تمام شده محصولات صادراتی و تولیدی داخل حایز اهمیت بوده بلکه در به صرفه بودن صادرات محصولات و افزایش قدرت رقابت پذیری کالاهای تولیدی کشور در بازارهای بین المللی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
در بازدید ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه از شرکت فرآوردههای لبنی مانیزان، معاونین توسعه مدیریت و منابع و فنی و جمعی از کارشناس گمرک وی را همراهی میکردند.
استان کرمانشاه ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی دارد
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه در مجموع ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرز ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرسی فعال است و سالانه بیش از سه میلیارد دلار کالا از این مرزها به خارج از کشور صادر میشود.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
مرز رسمی پرویزخان قطب اقتصادی غرب کشور و از مرزهای فعال است و ۴۵ درصد صادرات کالاهای غیرنفتی از کشورمان به کشور عراق از طریق این مرز صورت میگیرد.
هماکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام میشود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما