امام جمعه کرمانشاه: مردم استان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستند

کرمانشاه - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با تقدیر از تلاش‌های دولت و نیروهای مسلح در آماده‌سازی زیرساخت‌های اربعین در مرز خسروی گفت: مردم استان که از دیرباز میزبانان خوبی برای زوار اباعبدالله الحسین (ع) بوده‌اند اکنون آماده پذیرایی از آنان هستند.

به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» روز شنبه در دیدار سردار «علی شمشیری» نماینده ویژه ستاد مرکزی اربعین کشور افزود: موقوفات فراوان موجود در استان با نیت خدمت به زوار عتبات عالیات گواه ارادت مردم این استان به اهل بیت علیهم السلام است.

وی اظهار کرد: مردم با نیت خالص و علاقه قلبی با تمام وجود آماده استقبال از خیل مشتاقان زیارت آستان امام حسین (ع) و شهدای دشت کربلا هستند و حق مطلب همین است که برنامه‌های اربعین بصورت مردمی مدیریت و برگزار شود.

در این دیدار سردار شمشیری ضمن ابراز رضایت از وضعیت عبور و مرور زائرین از مرز خسروی بیان داشت بحمدالله با امکانات و زیرساخت‌های فراهم شده در مرز خسروی مشکلی در تردد زائرین وجود نداشته است.

به گزارش ایرنا، ۲۷ هزار و ۷۷۹ زائر دیروز (جمعه سوم شهریورماه) از پایانه مرزی خسروی به صورت روان و با سهولت عازم عراق شدند و رفته رفته بر حجم زائران از ایین گذرگاه رسمی افزوده می‌شود.

تردد زوار روز گذشته در مقایسه با روز قبل از آن افزایش ۲ برابری داشته و در مجموع در هفته گذشته ۵۲ هزار ۶۳ زائر از مرز خسروی عازم عراق و کربلای معلی شده‌اند.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha