مردم استان دیاله عراق برای استقبال از زوار ایرانی آماده شدند

قصرشیرین - ایرنا - استاندار دیاله عراق با یادآوری پای کار بودن و آمادگی کامل مردم این استان برای استقبال از زوار ایرانی اربعین گفت: تلاش بسیاری صورت گرفت تا امسال با شکوهتر از گذشته شاهد میزبانی از زائران باشیم.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «مثنی التمیمی» در حاشیه بازدید از زیرساخت های مرز رسمی خسروی به همراه « محمد کاظم آل صادق » سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق طی گفت وگو با خبرنگاران افزود: امروز با سفیر جمهوری اسلامی ایران از مرز منذریه و خسروی بازدید کردیم و آمادگی این ۲ مرز را برای استقبال از جمعیت میلیونی زوار به کربلای معلا بررسی کردیم.

وی اظهار کرد: امسال تلاش های کم نظیر و استنثنایی در این ۲ مرز انجام گرفته و آمادگی زیادی داریم؛ پارسال از ۲۰۰ هزار زائر ایرانی در مرز منذریه استقبال کردیم و امسال نیز این آمادگی را برای پذیرش زوار ایرانی داریم.

استاندار دیاله عراق گفت: در اجرای دستور نخست وزیر و وزیر کشور عراق تلاش بسیار زیادی انجام شده که مجموعه ی این تلاش ها سهم زیادی در تسهیل تردد زوار ایرانی دارد.

مردم استان دیاله عراق برای استقبال از زوار ایرانی آماده شدند

تمیمی اضافه کرد: در استانداری دیاله هم آمادگی کامل را برای پذیرایی از زوار ایرانی اربعین داریم و ادارات خدمات رسان در حال آمادگی هستند که با همکاری طرف ایرانی تمامی موارد و زیرساخت های لازم برای پذیرش زوار در مرز منذریه و استان دیاله تا ۲ روز دیگر آماده می شود .

او گفت: این آمادگی مدیون نشست هایی بوده که با طرف ایرانی انجام شد و با تمام وجود تلاش می کنیم آمادگی را هرچه زودتر انجام دهیم و مردم دیاله همه پای کار هستند تا استقبال از زوار امسال هرچه با شکوهتر انجام شود.

مردم استان دیاله عراق برای استقبال از زوار ایرانی آماده شدند

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به مرز قصرشیرین؛ استاندار دیاله به همراه «محمد کاظم آل صادق » سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری عراق امروز با استقبال معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و جمعی از مدیران استان از مرز خسروی وارد کشورمان شد و از نزدیک در جریان امور خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی قرار گرفت.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه افزون بر ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا دارد.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصر شیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha