"همایون عمودی زاده" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: به منظور حمایت و رفع مشکلات مددجویان این نهاد با خدمات ارزنده دولت سیزدهم ۸۵۶ واحد مسکونی با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به افراد تحت پوشش بهزیستی این استان تحویل شده است.
وی اظهار داشت: همچنین تاکنون ۴۷۰ میلیارد ریال ودیعه مسکن بلاعوض و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه بانکی به مددجویان این نهاد پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به گستردگی خدمات این نهاد به مددجویان تاکید کرد: هم اکنون ۱۷۰ فعالیت در بهزیستی تحت پوشش قرار دارد و تلاش می شود با ارایه با کیفیت این خدمات به مددجویان در راستای حمایت و توابخشی افراد تحت پوشش استان اقدام شود.
عمودی زاده با اشاره به اجرای طرح های خودکفایی و اشتغالزایی مددجویان بهزیستی لرستان در دولت سیزدهم یادآور شد: ۲ هزار و ۸۰۳ فرصت شغلی در این راستا با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۹۳۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه بانکی و ۱۱۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض جهت بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی مددجویان در استان ایجاد شده است.
وی به پرداخت مستمری زنان سرپرست خانوار در استان نیز اشاره کرد و گفت: ۹ هزار زن سرپرست خانوار براساس بعد خانوار از مقرری مستمری نهاد بهره مند شده اند، همچنین در این مدت تمام ۱۰ هزار نفر پشت نوبیتی دریافت مستمری نیز تحت پوشش قرار گرفته اند.
مدیرکل بهزیستی لرستان در خصوص توانمندسازی شغلی زنان سرپرست خانوار ادامه داد: با پرداخت سرمایه کار بلاعوض به مشاغل فردی برای ۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار، ۱۵ گروه همیار و پرداخت بلاعوض با ایجاد مشاغل گروهی و تسهیلات قرض الحسنه بانکی ایجاد اشتغال شده است.
عمودی زاده گفت: با حمایت های دولت سیزدهم در راستای کمک به زنان سرپرست خانوار سه هزار و ۳۰۰ زن سرپرست خانوار از طریق صندوقهای بیمه ای مورد حمایت قرار گرفته اند.
وی با اشاره به طرح های حمایت از جوانی جمعیت و خانواده در این نهاد یادآور شد: ۲ هزار و ۹۰ خانوار دارای فرزند ۲ قلو و بالاتر از طریق پرداخت مستمری ماهیانه و خدمات اشتغال از طریق تسهیلات بانکی قرض الحسنه تحت پوشش قرار گرفتند که ۲ قلوها ماهانه ۱۷ میلیون ریال و سه قلوها ۲۰ میلیون ریال دریافت می کنند.
مدیرکل بهزیستی لرستان اضافه کرد: وسایل کمک توانبخشی نیز به بیش از هشت هزار نفر افراد دارای معلولیت استان تحویل و حق پرستاری از یک هزار و ۹۹۵ نفر به سه هزار و ۷۷۸ افزایش یافته است.
عمودی زاده تاکید کرد: این مدت در مناطق حاشیه ای و کم برخوردار با راه اندازی هشت پایگاه خدمات اجتماعی در حاشیه شهرهای خرم آباد، الیگودرز، کوهدشت، دورود به افراد آسیب پذیر خدمات حمایتی و توانبخشی ارایه شده است.
وی با اشاره به راه اندازی چندین مرکز خانه حمایتی اعصاب و روان ویژه زنان در شهرستان خرم آباد، خانه حمایتی معلولان ذهنی ویژه زنان در شهرستان الیگودرز، دومین مرکز شبانه روزی اعصاب و روان در شهرستان خرم آباد ادامه داد: مدت یاد شده ۱۲ مرکز مشاوره در سطح استان و ۱۰ مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد و یک مرکز کاهش آسیب در این استان راه اندازی شده است.
حدود ۸۰ هزار نفر در استان لرستان تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.
نظر شما