به گزارش ایرنا، مهرداد خزایی پول روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این مدت بزرگترین زمین خواری در استان مازندران در این منطقه به مساحت ٥٧ میلیون مترمربع شناسایی و به نفع دولت رفع تصرف شد.
وی اظهارداشت: در ۲ سال گذشته ۴۴۳ متر مکعب قاچاق چوب آلات جنگلی کشف و ضبط و شماری قاچاقچیان دستگیر شدند که با علت نظارت مستمر این چالش نیز در مقایسه با مدت مشابه قبل کاهش داشته است.
وی واگذاری پارک ها و تفرج گاه ها ی جنگلی بین راهی به اشخاص حقیقی و حقوقی به تعداد پنج فقره به مساحت افزون بر ۱۰ هکتار را دیگر دستاوردها در این مدت برشمرد و تصریح کرد : با واگذاری این تعداد برای ۷۰۰ نفر مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران یادآور شد : در بخش تعیین و تکلیف اراضی حریم دریا و جانمایی بر روی نقشه اراضی ساحلی این منطقه برای هزار نفر در سواحل شهرستان نوشهر اشتغالزایی صورت می گیرد.
خزایی پول تصریح کرد : با انعقاد و قرارداد اجاره بستر دریا برای احداث اسکله های تفریحی و توریستی به تعداد هفت مورد در دولت سیزدهم برای هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شغل فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد : آزاد سازی حریم دریا در طول ۱۱۶ کیلومتر و اخذ سند تک برگ به مساحت ۸۲۲ هکتار حریم دریا به نام دولت که نیمی از آن در دوره دولت سیزدهم انجام شده است.
این مسوول منابع طبیعی غرب مازندران بیان کرد : اخذ ۲۳۷ فقره سند تک برگ به مساحت افزون بر ۵۸۴ هزار هکتار سند به نام اراضی ملی انجام شد که نیمی در دولت مردمی انجام شد.
وی اضافه کرد : طی این مدت همچنین ۱۹۳ مورد در طول ۶ هزار و ۵۰۰ متر نصب بنچ مارک در عرصه های طبیعی منطقه طی دولت سیزدهم انجام شده است.
به گفته مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران در سال جاری طرح واگذاری دستگاه آب گرم کن خورشیدی به اهالی روستاها ی محروم منطقه در حال اجرا است.
خزایی پول با بیان این که در دولت سیزدهم ۱۲۰ هزار هکتار پایش و ۲ هزار هکتار عرصه های طبیعی منطقه طرح کنترل آفات و بیماریها اجرا شده است، افزود : در این مدت در وسعتی بالغ بر ۴۴۰ هکتار زراعت چوب انجام شد تا کمبود چوب آلات ناشی از طرح تنفس جنگل جبران شود.
وی اجرای ۲۰۰ مورد پویش نهالکاری در غرب مازندران با حضور دستگاه های اجرایی و تشکل های مردم نهاد و همیاران طبیعت را دیگر دستاورد این مدت ذکر و اضافه کرد : در این مدت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار اصله نهال در نهالستان های حوزه این اداره کل تولید و بیش از سه میلیون اصله نهال بین مردم توزیع شده و ۳۵۰ هکتار نهال کاری با هدف توسعه جنگل، احیاء و غنی سازی انجام گرفته است.
به گفته خزایی پول طی این مدت همچنین یازده فقره زمین به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع برای برای مخزن آب واگذار شده است.
مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران اجرای پروژه آبخیزداری در بند سنگی ملاتی و گابیونی به حجم بیش از ۱۳ هزار متر مکعب و ۱۵۰ هکتار عملیات بیومیکانیکی و ۱۰۵ هکتار عملیات بیولوژیکی (کبه کاری و حفاظت و قرق) و ۴۴ هزار هکتار مطالعه تفضیلی اجرایی در سطح پوشش بیش از ۱۰ هزار هکتار از دیگر دستاوردها این نهاد در دولت سیزدهم برشمرد.
خزایی پول افزود : ابطال سند ۸۴ هکتاری کلاردشت به نفع دولت، پیگیری اخذ سند حدنگاری در اراضی ملی مستحدث و اراضی ماسه ای و شنی دریای خزر به مساحت ۸۴۰ هزار متر مربع دیگر خدمات این اداره کل در ۲ سال گذشته اعلام کرد.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به عنوان یک ارگان حاکمیتی، اجرایی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهرهبرداری اصولی و پایدار از منابعطبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابعطبیعی استان که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد میشود، مأموریت خطیر و بینظیر این اداره کل است.
حوزه منابع طبیعی نوشهر ـ رویان با ۱۶۸ هزار هکتار مساحت دارای ۹۰ هزار هکتار جنگل و ۳۵ هزار هکتار مرتع است و مجموع مساحت آبادیها و مستثنیات آن نیز در حدود ۴۳ هزار هکتار برآورد میشود.
استان مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری دارد که یکی در غرب مازندران به مرکزیت نوشهر و دیگری شرق مازندران به مرکزیت ساری است.
نظر شما