به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده روز چهارشنبه گفت: این رشته به چگونگی تدوین سیستم و استفاده از دادهها پرداخته و به موجب آن تمام منابع و فرآیندهای مربوط به فناوری اطلاعات با توجه به اولویتها و نیازهای سازمان اداره میشود.
وی افزود: این رشته پشتیبانی یا مدیریت سیستمهای اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، فرآیند ذخیره، پردازش، انتقال و بازیابی اطلاعات را به شکلی مطمئن و امن اجرا کند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: این رشته بر مبنای نیازسنجی آموزشی و با هدف مدیریت منابع فناوری، مطابق با نیازها و اولویت تأمین نیروی انسانی مشاغل نو و با مشارکت تیمی از متخصصان و صاحب نظران، با هدایت مستقیم دانشگاه، در ذیل گروه صنعت امسال تدوین، تصویب و مقرر شد تا در مراکزی که شرایط، تجهیزات و امکانات مورد نظر را دارند، تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا شود.
دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته ها با گذراندن دروسی مانند طراحی و معماری فناوری اطلاعات، نصب و راه اندازی تجهیزات فناوری اطلاعات، ابزارها و نرم افزارهای مدیریت فناوری اطلاعات، کاربرد فناوری اطلاعات در سازمان و کسب قابلیت هایی مانند مدیریت سامانه فناوری اطلاعات، کنترل سیستم و امنیت شبکه، پیاده سازی نرم افزارها، سخت افزارها و سیستم های داده و نظارت بر پروژه ها و عملیات فناوری اطلاعات می توانند مشاغلی نظیر مدیر سامانه فناوری اطلاعات، مدیر پشتیبانی سیستم های رایانه ای و مدیر سازمانی فضای مجازی را احراز کنند.
جمالزاده اظهار داشت: برای این دوره آموزشی در کنارِ آموزش های تخصصی، ۵۱۲ ساعت آموزش با عناوین دروس کاربینی و کارورزی یک و ۲ در قالب آموزش محیط کار پیش بینی شده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: علاقه مندان به تحصیل در این رشته می توانند ضمن مشاهده سرفصل دروس رشته مذکور در بخش سرفصل برنامه های مصوب در پرتال اطلاع رسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی uast.ac.ir، در پذیرش جدید دانشگاه که تا سیزدهم شهریور ماه ادامه دارد، نام نویسی کنند.
نظر شما