محمد محمودی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از این تعداد ۳۰ پکیج خورشیدی بین خانوارهای عشایری روستای لِبد بخش بازفت شهرستان کوهرنگ و ۲۰ پکیج بین خانوارهای عشایری شهرستانهای لردگان و خانمیرزا توزیع شده است.
وی افزود: قرار است یکهزار پکیج مولد برق خورشیدی تهیه و بین عشایر شهرستان کوهرنگ توزیع شود.
محمودی تصریح کرد: توزیع پکیجهای خورشیدی با هدف ارتقای رفاه عشایر، جلوگیری از قطع درختان و بهرهمندی از انرژی پاک و تجدیدپذیر انجام میشود.
محمودی تصریح کرد: در سالجاری ۴۰ میلیارد ریال برای خرید پکیجهای خورشیدی و توزیع آنها بین عشایر مختلف چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا کرده است.
وی یادآور شد: بازگشایی جادههای عشایری و ایلراهها، بهسازی چشمهها و تامین علوفه مورد نیاز از دیگر خدمات ادارهکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری به عشایر استان است.
محمودی اظهار داشت: همچنین هفته قبل ۱۱ پکیج مولد برق خورشیدی در مناطق سختگذر شهرستان کوهرنگ و در ۲ هفته گذشته ۳۰ پکیج مولد برق خورشیدی بین عشایر منطقه عشایری سرنجد شهرستان خانمیرزا چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
به گزارش ایرنا، توزیع ۲ هزار پکیج مولد برق خورشیدی قابل حمل بین عشایر چهارمحال و بختیاری تا پایان سالجاری هدفگذاری شده است که در بهار امسال ۹۸۵ دستگاه آن توزیع شد.
سهولت استفاده، قابلیت حمل، تامین برق پنج لامپ روشنایی و شارژدهی تلفنهمراه از مزیتهای پیکجهای مولد برق خورشیدی بهشمار میرود.
جمعیت عشایری چهارمحال و بختیاری ۲۵ هزار و ۱۱۰ خانوار با بیش از ۱۲۴ هزار و ۱۷۳ نفر است.
عشایر چهارمحال و بختیاری با بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام سبک دارند و سالانه افزونبر یکهزار تُن پشم، ۲۲ هزار تن گوشت قرمز و ۳۵ هزار تُن شیر در مناطق عشایری تولید میشود.
عشایر این استان در فصل پاییز به خوزستان و در فصل بهار از خوزستان به چهارمحال و بختیاری کوچ میکنند.
چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری، آلونی مرکز شهرستان خانمیرزا در ۱۵۰ کیلومتری و لردگان در ۱۷۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شدهاند.
نظر شما