۱۹ شهریور ۱۴۰۲، ۷:۴۰
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 85224172
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پیشرو بودن و ماندگاری از معیارهای داوری در رویداد جایزه مصطفی(ص) است

اصفهان- ایرنا- رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: پیشرو بودن اثر، ماندگاری آن و نوآوری مشهود در روش علمی از مهم‌ترین معیارهای مدنظر کمیته داوران در رویداد اعطای جایزه مصطفی(ص) است.

به گزارش ایرنا، رویداد اعطای جایزه مصطفی (ص) هر ۲ سال یک‌بار همزمان با میلاد حضرت رسول اکرم در هفته وحدت برگزار می‌شود و پنجمین دوره آن از ششم تا دوازدهم مهر امسال در اصفهان برگزار خواهد شد.

حسین ربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از دیگر شاخص های مورد توجه در داوری رویداد جایزه مصطفی(ص) این است که نتایج حاصل از اثر علمی به گسترش مرزهای دانش کمک کرده، کاربردهای مشخصی داشته و قابلیت تبدیل شدن به طرح های اقتصادی و تولید ثروت را داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: آثار رسیده به دبیرخانه این رویداد باید بر سلامت، محیط ‌زیست و رفاه عمومی تأثیر مشهودی بگذارد و پاسخگوی نیازهای علمی یا مسائل اجتماعی باشد.

وی با اشاره به چگونگی انتخاب برگزیدگان پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص)، گفت: در هر دوره از جایزه مصطفی (ص) نامزدها توسط دانشمندان برجسته و نهادهای علمی مانند دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر، انجمن‌ها و قطب‌های علمی و فناوری، فرهنگستان‌های علوم کشورهای اسلامی و پارک‌های علم و فناوری معرفی می‌شوند.

ربانی ادامه داد: ۲۰۴ پژوهشگاه، دانشگاه، پارک علم و فناوری و دیگر مراکز علمی از ۵۴ کشور عضو سازمان همکاری‌های اسلامی از نهادهای نامزدکننده در این رویداد هستند.

مسوول دبیرخانه اصفهان میزبانی پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) اظهار داشت: دانشمندان مسلمان و غیرمسلمان که تابعیت هر یک از کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی را داشته باشند، مخاطب جایزه بین‌المللی مصطفی(ص) هستند.

ربانی تصریح کرد: این جایزه در سه حوزه تخصصی "علم و فناوری ارتباطات و اطلاعات"، "علم و فناوری زیستی و پزشکی" و "علم و فناوری نانو" و یک حوزه عمومی با عنوان "علوم پایه و مهندسی" برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: شرط شرکت در حوزه علوم پایه و مهندسی فقط مسلمان بودن است و شهروندان همه کشورها برای دریافت جایزه در این محور می‌توانند معرفی شوند.

ربانی اضافه کرد: در مرحله نهایی این رویداد، یک گروه داوری هفت‌ نفره از محققان و دانشمندان بین‌المللی در هر یک از محورهای رویداد اثر برگزیده را انتخاب می‌کنند.

جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع به کار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.

پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) مهر ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار خواهد شد؛ استانداری اصفهان با همراهی سایر نهادهای آن استان شامل شهرداری، بنیاد ملی نخبگان، شرکت فولاد مبارکه و اتاق بازرگانی میزبان پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) هستند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha