راهکارهای رفع مشکلات ۱۹ طرح تولیدی در چهارمحال و بختیاری مصوب شد

شهرکرد- ایرنا- اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری روز سه‌شنبه برای رفع مشکلات و موانع پیش روی ۱۹ طرح تولیدی با ارائه راهکارهایی، مصوباتی را به تصویب رساندند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم برای رفع موانع تولید و احیای واحدهای تولیدی گفت: راهکارهای رفع مشکلات ۱۹ طرح تولیدی صنعتی و کشاورزی در این استان مصوب شد.

محمد کاظم منزوی در خصوص نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و آخرین تصمیمات اخذ شده در این نشست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: اعضای این کارگروه در چهارمحال و بختیاری مشکلات این واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی را در نشست‌های کارشناسی بررسی و راهکارهای قانونی برای رفع این مشکلات را ارائه کردند.

وی افزود: استمهال وام، قسط‌بندی دوباره تسهیلات، بخشش جریمه‌های بانکی، تخفیف و بخشش مالیات، اجازه ادامه فعالیت واحدهای صنعتی دارای تسهیلات مشکوک‌الوصول و سایر امور بانکی از مهمترین مشکلات مطرح و بررسی شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری همچنین مشکلات مرتبط با تسهیلات ارزی یکی واحدهای تولیدی فولادی استان رفع شد.

وی یادآور شد: طرح‌های مطرح شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری در نشست‌های تخصصی از سوی کارشناسان بررسی و راهکارهای رفع این مشکلات در جلسه ستاد مصوب می‌شود.

منزوی اظهار کرد: همچنین مشکلات مربوط به تامین برق سه طرح کشاورزی در شهرستان بن شامل ۲ گلخانه و یک طرح آبیاری نوین یک طرح زراعت با بیش از سه هزار نفر اشتغال‌زایی مطرح و قرار شد این مشکل با همکاری شرکت شهرک‌های کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی، شرکت آب منطقه‌ای و شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری رفع شود.

به گزارش ایرنا، در سه ماهه ابتدایی امسال تعداد واحدهای صنعتی و تولیدی استان ۲۶ درصد افزایش یافته است. از ابتدای امسال تاکنون ۳۹ واحد صنعتی فعال در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه قبل ۲۶ درصد افزایش داشته است.

سرمایه‌گذاری در این واحدهای صنعتی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۴ رشد داشته‌ است. سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی جدید بیش از ۷۲۹ میلیارد تومان است که با راه‌اندازی این واحدها زمینه اشتغال مستقیم ۸۰۲ نفر در استان فراهم شده است.

این واحدهای صنعتی بیشتر در ۲ گروه شیمیایی‌ها و مواد غذایی فعالیت دارند. در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.

تاکنون با صدور بیش از دو هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرح‌های صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گام‌های بلندی برداشته شده است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبه‌های مطلوبی در کشور دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha