به گزارش خبرنگار ایرنا از نیویورک، این اجلاس بر شکاف علمی و فناوری بین کشورهای غنی و فقیر و تأثیر آن بر توسعه تمرکز دارد.
دبیرکل سازمان ملل در این اجلاس گفت که برابری بین المللی برای ایجاد اجماع لازم برای مقابله با تغییرات آب و هوا و نابرابری ضروری است.
او افزود: "جهان نتوانسته است حق کشورهای در حال توسعه را ادا کند" و ابراز امیدواری کرد که این نشست نفوذ شرکت کنندگان را در طیف گسترده ای از موضوعات تقویت کند.
گوترش در سخنان خود خواسته های طرفداران آب و هوا که مدتهاست از کشورهای توسعهیافته، از جمله تولید کنندگان اصلی گازهای گلخانهای مانند آمریکا خواستهاند که برای کاهش تاثیر تغییرات اقلیمی هزینه کنند را تکرار کرد.
امسال میگل دیاز کانل، رئیس جمهور کوبا، گروه ۷۷ را که بزرگترین نهاد سازمان ملل است، رهبری می کند.
وی در اظهارات خود گفت که تا سال ۲۰۲۳، ۸۴ میلیون کودک در معرض خطر محرومیت از تحصیل خواهند بود و بیش از ۶۶۰ میلیون نفر از دسترسی به برق محروم خواهند شد و این تفاوت ها شامل اینترنت و پیشرفت فناوری دیجیتال می شود.
دیاز کانل گفت: "علم، فناوری و نوآوری به ظرفیت غیرقابل تصوری رسیده است که در شرایط برابری و عدالت بیشتر می تواند زندگی آبرومندانه و راحت تری را برای جمعیت تقریباً کل کره زمین تضمین کند."
نظر شما