به گزارش ایرنا، این روزها در آستانه فرا رسیدن ماه مهر و آغاز بهار علم و دانش، معابر و خیابانهای سطح شهرهای کشور مملو از وجود پدران و مادرانی است که می خواهند در حد توان خود لوازم ضروری تحصیل فرزندان خود را تهیه کنند.
در این ایام لوازم التحریری ها و مغازههای کیف، کفش و پوشاک فروشی رونق بیشتری به خود گرفته و والدین با وجود مشکلات اقتصادی موجود در جامعه، از وظیفه ذاتی خود در مقابل فرزندانشان غافل نشده و با صبرو حوصله مغازه به مغازه می گردند تا اقلام مورد نیاز فرزندانشان را تامین کنند.
اما در این میان خانوادههایی هستند که هراندازه هم تلاش کنند نمی توانند آرزوی کوچک کودکانشان را که شاید خرید یک دست لباس، کیف یا کفش نو باشد برآورده کنند و خود را شرمنده فرزندانشان می دانند.
دراین میان نهادهای مختلف حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی دانشآموزان نیازمند را تحت پوشش خود قرار داده و از راههای مختلف تلاش می کنند تا دانشآموزان خانوادههای محروم و نیازمند نیز همانند سایر همسن و سالانشان بدون دغدغه داشتن یک جفت کفش به مدرسه بروند.
براساس آمارهای موجود ۲۳ هزار دانش آموز نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان هستند و چشم امیدشان به دستان پر از مهر خیران و نیکوکارانی است که همواره حامی اقشار نیازمند جامعه بوده اند.
کمکهای خیران و نیکوکاران به نیازمندان جامعه از طریق مختلف می تواند انجام شود اما کمیته امداد امام خمینی (ره) هر سال در آستانه فرا رسیدن سال تحصیلی با برپایی پایگاههایی در قالب جشن عاطفهها، زمینهای برای جمع آوری کمکهای مردمی به دانشآموزان نیازمند فراهم می کند.
جشن عاطفههای امسال در سطح کشور در ۲ مرحله برگزار می شود که مرحله اول این جشن امروز همزمان با سراسر کشور با شعار"آیندهساز باشیم" در پایگاههای کمیته امداد امام خمینی (ره) مناطق مختلف استان کردستان نیز آغاز شد و فردا این جشن در مصلاهای نماز جمعه و چهارم مهر در مدارس استان برگزار خواهد شد.
راه اندازی ۱۲۰ پایگاه جشن عاطفهها
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در آیین آغاز این جشن در میدان آزادی سنندج در جمع خبرنگاران، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) هرساله در آستانه بازگشایی مدارس و با هدف ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و بهره گیری از ظرفیت خیران برای کمک به تحصیل دانش آموزان نیازمند نسبت به برگزاری جشن عاطفه ها اقدام می کند.
رضا طوسی با بیان اینکه ۱۲۰ پایگاه ثابت و سیار جشن عاطفهها در راستای جمع آوری کمکهای مردمی برای دانش آموزان نیازمند در سطح استان دایر شده است، افزود: هم اکنون ۲۳ هزار دانش آموز نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان هستند که حدود هشت درصد جمعیت دانشآموزی استان را تشکیل می دهد و خیرین و نیکوکاران می توانند با شرکت در جشن عاطفه ها در آستانه سال تحصیلی به تامین مایحتاج تحصیلی آنان کمک کنند.
وی یادآور شد: جشن عاطفهها امسال ۳۰ شهریور در میادین اصلی شهرها، ۳۱ شهریور در مصلی های نماز جمعه و روز چهارم مهر ماه در سطح مدارس برگزار و کمک های مردمی برای دانش آموزان نیازمند جمع آوری خواهد شد.
به گفته وی برای جمع آوری کمکهای مردمی در جشن عاطفههای امسال درکنار تمام ادارات اجرایی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، مراکز نیکوکاری در سطح استان نیز در این زمینه اقدام می کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: همچنین شماره کارت ۷۷۴۳ ۹۹۹۶ ۹۹۱۸ ۶۰۳۷ و شماره گیری کد دستوری ۰۸۷#* ۸۸۷۷* برای دریافت کمکهای مردمی به صورت غیرحضوری در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) تمام کمکهای مردمی را قبل از بازگشایی مدارس به دست نیازمندان می رساند، گفت: سال گذشته ۶ میلیارد تومان کمک در جشن عاطفهها جمع آوری شد که چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن از طریق مراکز نیکوکاری و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طریق این نهاد جمع آوری و در بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.
فرماندار سنندج نیز در این آییین اظهار کرد: در شهرستان سنندج حدود ۲ هزار و ۱۰۰ دانشآموز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که سال گذشته از طریق این جشن حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان کمک مردمی جمع آوری و در قالب بستههایی به این دانشآموزان اهدا شد.
حسن عسکری افزود: امسال پیش بینی ما جمع آوری حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک مردمی در سطح شهرستان سنندج است و از همین جا از مردم نوعدوست که همیشه در چنین کارهایی پیشقدم بوده اند در خواست داریم به تامین نیازمندیهای دانشآموزان بی بضاعت کمک کنند.
جشن عاطفهها فرصتی برای تقسیم شادیها است و خوشبحال کسانی که از این فرصت استفاده کرده و با کمکهایی هرچند اندک لبخند را جایگزین اشک هایی می کنند که شاید برای یک جفت کفش و یا حتی یک بسته مداد رنگی و دفتر نقاشی از چشمان زیبای کودکان نیازمند سرازیر شود.
نظر شما