حمیدرضا خاکشور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این میزان اعتبار در راستای ساماندهی معتادان متجاهر و حرفه آموزی بهبودیافتگان در ۲ مرکز ماده ۱۶ خراسان شمالی اختصاص یافته است.
وی افزود: در این مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ امکانات خوبی فراهم شده است تا علاوه بر ترک اعتیاد، بهبودیافتگان مهارت های شغلی را کسب و زمینه کار حلال برای آنها فراهم شود.
خاکشور با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ در استان، گفت: سال گذشته با پیگیری های انجام شده مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ شیروان راه اندازی شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسانشمالی افزود: پیش از این تنها مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ بجنورد واقع در منطقه "لنگر"با ظرفیت ۱۰۰ نفر زیر نظر اداره کل بهزیستی استان خراسان شمالی فعالیت می کرد.
مراکز بازپروری ماده ۱۶ برای افرادی است که به تهاجر رسیدند و فاقد سرپناه هستند و در این مراکز شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در هر استان پیگیر موضوعات نگهداری از معتادان متجاهر و ترک اعتیاد آنها به صورت رایگان هستند و در این مراکز معتادان متجاهر و فاقد سرپناه سه تا ۶ ماه به صورت رایگان نگهداری و تحت درمان قرار می گیرند.
خاکشور با اشاره به اجرای طرح یاری گران زندگی در روستاهای خراسان شمالی، بیان کرد: این استان در کنار چهار استان کشور به عنوان آزمونه اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: در گام نخست ۲۱۵ روستا برای اجرای طرح یاریگران زندگی انتخاب شده است.
میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷.۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل می دهند.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در نواحی روستایی سکونت دارند.
نظر شما