۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۱۸
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 84921110
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

یکهزار و ۹۵ معتاد در خراسان‌شمالی بهبود یافتند

بجنورد- ایرنا- دبیر شواری مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: یکهزار و ۹۵ نفر از معتادان استان از ابتدای امسال تاکنون با انجام اقدامات درمان و بستری در کمپ های ترک اعتیاد بهبود یافتند.

ابوالحسن نجفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از این تعداد؛ ۲۴۹ نفر در مراکز ماده ۱۶ و دیگر معتادان نیز در مراکز تبصره ۲ ماده ۱۵ تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: این معتادان جدای از افرادی هستند که معمولا به صورت سرپایی و بستری با کسب مجوز از اداره کل بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت می‌کنند و در چرخه درمان قرار گرفتند.

نجفی یادآور شد: در مراکز ماده ۱۶ که درمان اعتیاد اجباری است و معتادان متجاهر و فاقد سرپناه سه تا ۶ ماه به صورت رایگان نگهداری و تحت درمان قرار می گیرند.

مراکز بازپروری ماده ۱۶ برای افرادی است که به تهاجر رسیدند و فاقد سرپناه هستند و در این مراکز شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در هر استان پیگیر موضوعات نگه داری از معتادان متجاهر و ترک اعتباد آنها به صورت رایگان هستند.

آموزش مهارتی ۵۱۱ معتاد بهبودیافته

وی با تاکید بر اشتغال آفرینی معتادان بهبودیافته استان، گفت: در راستای اشتغالزایی و عدم بازگشت افراد به چرخه اعتیاد در نیمه نخست امسال با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای خراسان شمالی به ۵۱۱ معتاد بهبودیافته، آموزش های مهارتی ارایه شد.

دبیر شواری مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی افزود: در واقع برخی از معتادان بعد از ترک اعتیاد و ترخیص از مراکز ترک اعتیاد دوباره بعد از جمع آوری توسط دستگاه های قانونی به این مراکز بر می گردند که لازمه جلوگیری از این امر نیازمند اتصال بهبودیافتگان به بازار کار و اشتغال است.

نجفی با اشاره به بهره برداری از خانه «یاری گران زندگی» در بجنورد، خاطرنشان کرد: در حوزه های فرهنگی مبارزه با موادمخدر استان خانه «طرح یاریگران زندگی» با هدف گسترش سطح آموزش‌ها به‌ منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی، رفتارهای پرخطر و مبارزه با اعتیاد در مرکز خراسان شمالی به بهره برداری رسید.

وی گفت: در این خانه آموزش های لازم برای پیشگیری از اعتیاد به جامعه هدف دانش آموزان، والدین و مربیان ارایه می شود.

میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷.۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل می دهند.

جمعیت این استان ۸۶۳ هزار نفر است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستاها سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha