تمرکز آموزش‌های مقابله‌ای با موادمخدر باید در مدارس باشد

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تمرکز بر آموزش‌های مقابله‌ای با موادمخدر باید در آموزش و پرورش باشد و از سنین پایین مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، « بهنام نظری» روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی در اراک، افزود: آموزش در دانشگاه‌ها برای مبارزه با موادمخدر نتیجه مطلوب به همراه ندارد و باید دانش‌آموزان از سنین ابتدایی با مخاطرات سوء مصرف این مواد آشنا شوند.

وی بیان کرد: به برخی از عملکرد شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی گلایه‌مندی‌ وجود دارد اما این به معنای ضعف در همه ارکان شورا نیست و در حوزه آموزش، امور فرهنگی و هماهنگی‌های بین بخشی اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: این استان در حوزه بازسازی و بازتوانی که کمپ ماده ۱۶ است، با مشکل مواجه است و باید این معضل حل شود تا بیش از این شرمنده مردم نباشیم.

نظری اظهار کرد: در بحث مبارزه با موادمخدر، آموزش و فرهنگ‌سازی باید قبل از مقابله مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: بهزیستی مکلف به نگهداری ۵۰۰ نفر از معتادان متجاهر است و این مهم به طور قطع در شورای تامین استان مرکزی مصوب می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: بروکراسی اداری باعث شده تا ساختمان آموزش و پرورش نیز برای راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ با مشکل همراه شود و این تاخیر پذیرفتنی نیست.

نظری در بخش دیگری از سخنانش تلاش دشمنان برای سالگرد اغتشاشات اشاره کرد و گفت: مردم‌ خوب می‌فهمند در کدام صف قرار گیرند و ملت بزرگ ایران، زینب‌وار و حسین گونه در کنار رهبر خود ایستاده‌اند و مشت محکمی بر دهان دشمنان زدند.

وی تصریح کرد: جایگاه زن در اسلام با جایگاه زن در غرب که قلاده‌ای به گردن زنان آویخته‌اند، قابل مقایسه نیست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی گفت: نبود مکان مرکز اقامتی درمانی اعتیاد بانوان در اراک، یکی از چالش‌های استان مرکزی است و در این راستا زمین مناسبی در منطقه کشتارگاه تخصیص پیدا کرده و به زودی اقدامات اجرایی آن انجام می‌شود.

« اکبر شایسته‌فرد» افزود: در حال حاضر بیش از ۱۲ مرکز تبصره ۲ در استان مرکزی وجود دارد که افراد دستگیر شده پس از غربالگری در این مراکز نگهداری می‌شوند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: اجرای طرح‌های مبارزه با موادمخدر این استان در ۶ ماه گذشته نبست به مدت مشابه سال قبل، ۱۰ درصد و تعداد دستگیری‌ها هفت درصد افزایش دارد.

سرهنگ « نورالدین ناظمی» افزود: پلیس مبارزه با موادمخدر این استان آمادگی اجرای برنامه‌های مختلف در راستای کاهش اعتیاد و مبارزه با این معضل را دارد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات پیش‌رو در راستای مبارزه با موادمخدر، ظرفیت کمپ‌های موجود است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: مبارزه با خرده‌فروشان در اولویت برنامه‌های این پلیس قرار دارد.

سرهنگ ناظمی تاکید کرد: راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ در استان مرکزی یک ضرورت است و باید هرچه سریعتر راه‌اندازی شود.

مدیرکل آموزش فنی‌ و حرفه‌ای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در شش ماه نخست امسال در راستای آموزش به زندانیان و در قالب کمپ‌های ماده ۱۶ و آسیب‌های اجتماعی، سه هزار و ۳۱ نفر تحت آموزش قرار گرفتند.

« حمیدرضا رستمی» افزود: آموزش این افراد نسبت به مدت مشابه قبل، ۲۷ درصد افزایش دارد.

وی بیان کرد: این مرکز آمادگی ارایه آموزش‌های مختلف با راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ را دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این جمعیت یک سوله در شهرستان آشتیان دارد که در صورت امکان و داشتن شرایط، آمادگی تحویل به مدت یک سال برای راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ را دارد.

«علیرضا شهرجردی» افزود: همچنین در صورت راه‌اندازی این مرکز، یک‌هزار تخته پتو نیز اهدا می‌شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha