به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعلی مظفرپور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این که، دانشکده داروسازی یکی از مهم ترین دانشکده ها در دانشگاه های علوم پزشکی است، بیان داشت : از حدود ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور، تنها ۲۲ دانشکده داروسازی وجود دارد که این دانشکده ها در ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور وجود دارند که نشان از اثرگذاری بالای دانشکده داروسازی در ارتقای علمی دانشگاه ها دارد.
وی افزود: از حدود ۴۰ سال پیش، مسئولین دانشگاه، پیگیری های زیادی در خصوص کسب مجوز دانشکده داروسازی انجام دادند ولی با وجود اینکه در مقاطعی، مجوز وزیر وقت را هم گرفتند، اما در پیچ و خم اداری، این مجوز به بابل داده نشد.
این مقام مسوول بیان کرد: در یکسال گذشته با پیگیری های منظم دانشگاه و کمک هایی که مسئولین انجام دادند، موافقت اصولی دانشکده داروسازی کسب شد.
وی اضافه کرد: همانند سایر دانشکده های داروسازی، توسعه علمی و پژوهشی و نیز ایجاد زمینه تاسیس شرکت های داروسازی و اشتغال زایی در شهرستان بابل، از نکات مثبت این دانشکده خواهد بود.
مظفر پور اظهار داشت: اعطای مجوز داروخانه دولتی سرپایی در آینده (طبق قانون دو سال پس از تاسیس دانشکده داروسازی) که امکان عرضه داروهای خاص و کمیاب را فراهم می کند، مردم این شهر و استان را از مراجعه به داروخانه سیزده آبان تهران و سایر داروخانه های دولتی کشور بی نیاز کرده و از مزیت های بسیار مهم دانشکده داروسازی می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: اگرچه در حال حاضر در این دانشگاه حدود ۲۰ عضو هیات علمی با تخصص داروسازی حضور دارند، این دانشکده از حضور سایر متخصصان داروسازی استقبال خواهد کرد.
این مقام مسوول گفت: در یکسال گذشته مرکز تحقیقات علوم دارویی و نیز مرکز رشد و نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در دانشگاه علوم پزشکی بابل راه اندازی شد که به عنوان بخشی از مجموعه دانشکده داروسازی می باشد و امروز باید قدر شناس همه عزیزانی باشیم که ما را در تحقق این مهم کمک کردند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه جذب کرد که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب می باشد.
این درختان سر به فلک کشیده جلوه خاصی به دانشگاه علوم پزشکی بابل داده و به لحاظ جاذبه های گردشگری و میراثی یکی از ظرفیت های ممتاز گردشگری شهرستان محسوب می شود. از سویی دیگر در برخی از ابنیه های این دانشگاه فهرست آثار میراثی نیز ثبت شده است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۹ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی از جمله دانشکده های این دانشگاه محسوب می شوند که در نهایت پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.
این دانشگاه شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز دو کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.
در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل چهار هزار و ۱۰۷ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که در این روزها آماده پذیرش اولین گروه از دانشجویان خارجی است.
نظر شما