عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی مازندران

ساری- ایرنا- معاون توسعه وزیر بهداشت با بیان اینکه تکمیل طرح های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان از سیاست های جدی وزارت بهداشت است؛ گفت: تکمیل طرح های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی بابل در دولت سیزدهم جانی دوباره گرفت.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل بهروز رحیمی در افتتاح نمایشگاه دائمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: دولت سیزدهم برای تکمیل طرح های بهداشت و درمان اهتمام جدی دارد و در تلاش است با افتتاح این طرح ها خدمت رسانی به شهروندان ادامه داشته باشد.

معاون توسعه وزارت بهداشت با بیان این مطلب که دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از دانشگاه های مهم در حوزه علم و دانش افزایی می باشد، افزود : اقدامات مثبتی در این دانشگاه در زمینه توسعه زیر ساخت، بحث آموزشی، حوزه دانشجویی و درمان در حال انجام است که از سوی وزارت نیز حمایت های موردنیاز انجام خواهد شد.

رحیمی اظهار داشت: توجه به حوزه فرهنگ و دانشجو امر مهمی بوده که امروز با افتتاح نمایشگاه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بابل گام مثبتی در این حوزه برداشته شد.

عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی مازندران

وی با اشاره به اینکه رویکرد وزارت بهداشت تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام است، گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم، طرح های نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل جانی دوباره ای گرفت.

مراحل ساخت ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی، ساختمان جدید مرکز ناباروری فاطمه الزهرا(س)، بیمارستان نوین ۱۲۰ تخت‌خوابی کودکان امیرکلا، مرکز جامع دیالیز ۱۰۰ تختخوابی، ساختمان دانشکده طب سنتی، سالن ورزشی بانوان، فاز ۱ دانشکده پرستاری مامایی رامسر به پایان رسیده یا مراحل انتهای ساخت را می گذراند و همچنین پروژه ساخت بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی بابلسر نیز در حال پیشرفت می باشد.

به گزارش ایرنا، مازندران از معدود استان هایی است که دارای دو دانشگاه مستقل علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.

این دانشگاه علاوه بر خدمت رسانی به بیش از نیم میلیون جمعیت بابلی قریب به ۶۰ درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل افراد غیر بومی می باشند که به آنها خدمت رسانی می کند.

حضور پزشکان حاذق و همچنین برخی از مراکز درمانی ممتاز در شمال کشور همانند مرکز تخصصی کودکان امیرکلا زمینه حضور بیماران از خارج از استان را هم در بابل فراهم کرد.

همه این عوامل سبب شد تا دولت سیزدهم مصمم به توسعه زیرساخت های این دانشگاه در بخش های مختلف عمرانی، آموزشی و درمانی باشد.

عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی مازندران

دولت سیزدهم در مدت دو سال ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در این حوزه سرمایه گذاری کرده و این رویه ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۳۶۲ راه انداری و از بهمن ماه ۱۳۶۴ اولین دوره دانشجویان پزشکی را به میمنت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی پذیرش کرد و امروز پس از گذشت۴۰ سال حدود چهار و هزار و پنج دانشجو را در ۸۰ رشته و مقطع تحصیلی از کارشناسی تا دکترای تخصصی ( phd) هدایت و راهبری می کند.

این دانشگاه در رتبـه بنـدی جهانـی تایمـز سال ۱۴۰۱، در بین ۶۵ دانشگاه کشور، هم راستا با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه صنعتی شریف رتبه ی چهارم را کسب کرد.

عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی مازندران

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha