انگلیس خواستار اصلاح کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل شد

لندن- ایرنا- وزیر کشور انگلیس در ادامه سیاست‌های ضدمهاجرتی این کشور خواستار اصلاح کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل شد و ادعا کرد که نظام موجود منسوخ شده و با تحولات ژئوپلیتیک جهان متناسب نیست.

به گزارش ایرنا، سوئلا براورمن روز دوشنبه طی سخنانی در واشنگتن ادعا کرد که مهاجرت کنترل نشده و غیرقانونی یک چالش وجودی برای نهادهای سیاسی و فرهنگی غرب بشمار می‌رود و تعصبات چندفرهنگی طی چندین دهه اخیر، ترکیبی سمی در اروپا ایجاد کرده است.

وی با بیان این ادعا که سطح کنونی مهاجرت منجر به تضعیف ثبات و تهدید امنیت جوامع اروپایی شده است، مدعی شد: ما امروز با پیامدهای این وضع دست و پنجه نرم می‌کنیم و شما می‌توانید آثار آن را در خیابان‌های سراسر اروپا از مالمو، پاریس و بروکسل تا لستر مشاهده کنید.

وزیر کشور انگلیس گفت: اگر مهاجران نتوانند در کشورهای میزبان خود را انگلیسی، آمریکایی، فرانسوی یا آلمانی بدانند، در این صورت یک چیزی اشتباه است. براورمن با بیان این ادعا که ما اکنون در زمانی کاملاً متفاوت با سال ۱۹۵۱ که کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل امضا شد زندگی می‌کنیم، مدعی شد که این کنوانسون باید اصلاح شود.

این اظهارات وی با واکنش‌های متعددی از سوی نمایندگان پارلمان انگلیس و سازمان‌های بین‌المللی مواجه شده است. آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد طی بیانیه‌ای تصریح کرد که کنوانسیون پناهندگان با شرایط موجود هم سازگار است. در این بیانیه تصریح شده است: «نیازی به اصلاح کنوانسیون نیست بلکه باید به طور قوی‌تر و منسجم‌تر اجرا شود.»

ساشا دشموک مدیر اجرایی سازمان عفو بین‌الملل بریتانیا هم، گفت: «کنوانسیون پناهندگان سنگ بنای نظام حقوق بین‌الملل است و ما باید به تهاجم صورت گرفته علیه این کنوانسیون اعتراض کنیم.»

وی افزود: «اهمیت کنوانسیون پناهندگان به اندازه گذشته مهم است و حملات لفظی وزیر کشور انگلیس، واقعیت‌های خشنی را که باعث مهاجرت مردم از کشورهایی نظیر سودان و افغانستان می‌شود، تغییر نمی‌دهد.»

دشموک با بیان اینکه «کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل متحد برای محافظت از هر انسانی که با فرار از مناطق جنگی و پر خطر در جستجوی امنیت است، وضع شده»، گفت: «ما نمی‌توانیم مشکل آوارگان را با تضعیف حقوق اساسی بشر حل کنیم.» وی خاطر نشان کرد:«همکاری با یکدیگر تنها راه حل موجود است.»

سوئلا برآورمن که خود از یک خانواده مهاجر است و از سال گذشته سکان وزارت کشور انگلیس را به دست گرفته است، علاوه بر پیگیری طرح جنجالی و بدنام انتقال پناهجویان به کشور آفریقایی روآندا، چندین طرح ضد مهاجرتی دیگر از جمله اسکان آوارگان در پایگاه‌های نظامی و بارج را مطرح کرده است.

این طرح‌ها تاکنون با اعتراض‌های گسترده داخلی و نهادهای بین‌المللی روبرو شده است و کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که اجرای آن‌ها با موانع قانونی مواجه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha