به گزارش خبرنگار ایرنا، نورالله مرادی روز چهارشنبه در مراسم آغاز دوره تحصیلی رشته محیط بانی در هنرستان کشاورزی شهید بهشتی ساری افزود: کشورمان در دولت سیزدهم بنیانگذار ایده های جدید در زمینه حفظ محیط زیست بوده است.
وی با اشاره به برگزاری و میزبانی از اجلاسیه جهانی مقابله با گرد غبار که با حضور ۵۰ کشور در ایران برگزار شد، ادامه داد :با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران، روز جهانی مقابله با گرد و غبار به رسمیت شناخته شد.
مرادی با بیان این که، دولت مردمی سیزدهم محیط زیست ترین دولت در طول ادوار نظام جمهوری اسلامی ایران، است، ادامه داد: از اصول پیشرفته قانون اساسی اصل ۵۰ بوده که وضعیت محیط زیستی را امری بین النسلی لحاظ کرده و به همین منظور حفظ و صیانت از آن وظیفه همگان است.
معاون آموزشی سازمان حفاظت از محیط زیست گفت : به همین منظور با فعال کردن رشته محیط بانی در سه هنرستان در استان های فارس، خوزستان و مازندران بهدنبال پرورش نیروی انسانی متعهد و متخصص در این زمینه هستیم.
به گزارش ایرنا، با انعقاد تفاهم نامه بین آموزش و پرورش و محیط زیست مازندران در سال تحصیلی جدید، ۱۵ دانش آموز در رشته محیط بانی در هنرستان کشاورزی شهید بهشتی ساری تحصیل خود را آغاز کردند.
پس از استانهای فارس و خوزستان که سال تحصیلی پارسال رشته محیط بانی را به رشته های تحصیلی هنرستان ها وارد کردند امروز -چهارشنبه- در مراسمی با حضور معاون آموزشی سازمان حفاظت محیط زیست، محصلان رشته محیط بانی مازندران به سر کلاس های خود رفتند.
در حال حاضر ۳۵۹ هنرستان در استان مازندران فعالیت دارد و بنا به گزارش اداره کل آموزش و پرورش این استان میانگین کشوری ثبت نام دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش ۴۲ درصد است که این رقم در مازندران با پنج درصد بیشتر ۴۷ درصد است.
اهمیت محیط زیست و منابع طبیعی در استانی مانند مازندران به دلیل نقشی که در حوزههای مختلف اقتصادی اعم از کشاورزی و گردشگری دارد به مراتب بیشتر از سایر نقاط مورد توجه قرار میگیرد. شکننده بودن محیط زیست و عرصههای طبیعی این استان و میزان فشاری که بر آنها طی ۲ دهه اخیر وارد شد سبب شده که حساسیت روی حوزه محیط زیست و منابع طبیعی مازندران طی سالهای اخیر افزایش یابد. بر همین اساس همواره در خبرهای محیط زیستی و منابع طبیعی نام مازندران به شکلی برجسته مشاهده میشود.
نظر شما