به گزارش خبرنگار ایرنا، خلیلاحمد سلامی روز پنجشنبه در رویداد نوفن که در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: در این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری و دفتر امور روستایی استانداری به دنبال ترویج و ترغیب فرهنگ تعاونی با تاکید بر دانش بنیانها هستیم.
وی افزود: ۶ شرکت تعاونی دانش بنیان دارای مجوز معتبر در سیستان و بلوچستان فعالیت میکنند که بیشتر در حوزه فعالیت آنها در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، دارو و فرآوردههای حوزه تشخیص و درمان و فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانهای است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین ۲ شرکت تعاونی در حوزههای زیست محیطی و کشاورزی در حال ارزیابی دریافت مجوز دانش بنیان در استان هستند و ۱۸ شرکت تعاونی هم مستعد دانش بنیان شدن شناخته شدند.
وی اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان به عنوان موتور محرکه و عامل محوری پیشرفت اقتصادهای دانش بنیان شناخته میشوند که ریسک سرمایهگذاری در آنها پایین است و نقش موثری در پایداری اقتصاد دارند.
سلامی افزود: راهاندازی و گسترش شرکتهای تعاونی دانش بنیان موجب بینیازی کشور از واردات، جلوگیری از خروج ارز و خودکفایی در تولیدات داخلی میشود.
وی خاطرنشان کرد: وزارت متبوع با حمایتهای دولت درصدد است تا براساس نیازها و اولویتهای کشور، تعاونی های دانش بنیان را گسترش دهد و این مهم در سیستان و بلوچستان با تاکید استاندار به شکل جدی مورد توجه قرار گرفته است.
نظر شما