به گزارش روز یکشنبه استانداری کهگیلویه و بویراحمد محسن ضامن فر اظهار کرد: طرح نهضت احیاء برای واحدهای راکدی که به بهره برداری رسیدند اما بنا به هر دلیلی دچار رکود شدند اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح ۵۲ واحد راکد معرفی شدند و این اعتبار بین طرح هایی در حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت توزیع میشود.
مدیرکل سرمایه گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: طرح هایی که دارای قابلیت احیاء می باشند مشخص و به اداره کل اقتصاد و دارایی به عنوان دبیر نهضت احیاء معرفی می شوند و با اختصاص اعتبارات طرح نهضت احیا از رکود خارج خواهند شد.
ضامن فر عنوان کرد: همچنین تفاهم نامهای میان جهاد کشاورزی و بنیاد برکت منعقد شده است و در مدت چهار مرحله مبالغی به طرح های جهاد کشاورزی اختصاص داده خواهد شد.
وی گفت: بنیاد برکت با همکاری جهاد کشاورزی طرح های این حوزه را که بیشتر در بخش شیلات اند را به صندوق کارآفرینی امید برای دریافت تسهیلات معرفی می کند.
مدیرکل سرمایه گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: روزانه حجم زیادی از مراجعین به حوزه اقتصادی استانداری در بخش های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن بوده و خواستار دریافت تسهیلات ۷۰ تا ۸۰ میلیارد ریالی هستند که توصیه می شود در روند جذب تسهیلات نهضت احیاء سرعت به خرج داده شود.
وی ابراز کرد: منابع بانکی محدود و متقاضیان زیاد هستند و اختصاص اعتبارات نهضت احیاء به واحدهای که در این طرح قرار دارند مشروط به این است که با دریافت این مبالغ احیاء و به چرخه بازگردند.
ضامن فر عنوان کرد: طرح هایی که تسهیلات اولیه را از صندوق کارآفرینی امید دریافت کردند در اولویت دریافت تسهیلات طرح نهضت احیاء هستند.
در مدت ۲ سال اخیر ۵۲ واحد راکد اقتصادی در استان به چرخه تولید بازگشته اند.
بازگشت واحد های تولیدی غیر فعال و راکد به چرخه تولید جزو نخستین دغدغه های دولت سیزدهم از همان روزهای ابتدایی شروع به کار بود و در حال حاضر به عنوان سیاست اصلی دولت در کهگیلویه و بویراحمد مطرح شده است.
در سال های اخیر تلاش های زیادی برای احیای واحدهای راکد صورت گرفته است اما همچنان واحدهای صنعتی بسیاری تعطیل هستند.
سالیان اخیر، عوامل بسیاری همچون کمبود نقدینگی، تحریم های ظالمانه، سو مدیریت در کارخانه ها، کمبود مواد اولیه، نوسان ارز، فرسودگی ماشین آلات، بدهیهای بانکی، مشکلات بیمه ای در سالیان متمادی سبب رکود و غیرفعال شدن واحد های تولیدی بسیاری در استان شده بود.
۱۱۲ واحد تولیدی راکد در استان وجود دارد که ۵۳ مورد از آن ها شرایط برگشت به تولید را دارند. با بازگشت این ۵۳ واحد تولیدی راکد ۹۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
نظر شما