۲۷۹ دانشجوی جدید در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری پذیرش شد

شهرکرد -ایرنا- رییس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری گفت: امسال ۲۷۹ دانشجوی جدید در این دانشگاه پذیرفته شدند و سال تحصلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ را در ۲ پردیس خواهران (ساختمان یک و ۲) و پردیس بحر العلوم برادران شهرکرد و مرکز آموزش شهید رجایی فرخشهر آغاز می‌کنند.

ذبیح الله کاوه روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد دانشجوی جدید ۷۸ دانشجو در پردیس دختران و ۲۰۱ دانشجو در پردیس پسران مشغول به تحصیل هستند.

وی اظهار داشت: با تلاش‌های انجام شده، امسال سه رشته تحصیلی جدید شامل امور تربیتی، راهنمایی و مشاوره و کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی به تعداد رشته‌های دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

رییس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری گفت: بر این اساس در مجموع در سال تحصیلی جاری یک‌هزار و ۴۴۲ دانشجوی دختر و پسر این دانشگاه در پنج رشته امور تربیتی، راهنمایی و مشاوره، کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی در مقطع لیسانس و کاردانی، الهیات و آموزش زبان و ادبیات فارسی مشغول به تحصیل هستند.

کمبود هیات علمی مهمترین مشکل دانشگاه فرهنگیان

به گفته کاوه، امسال با جذب پنج تا ۶ استاد تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری به ۱۶ نفر افزایش یافت و افزون بر این ۶۰ تا ۷۰ نفر به عنوان استاد مدعو با این دانشگاه همکاری دارند.

رییس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد اعضای هیات علمی نسبت به جمعیت دانشجویی در این دانشگاه بسیار پایین و وضعیت خوبی در این خصوص وجود ندارد.

وی یادآور شد: هرچند در زمان حاضر تعداد کم اعضای هیات علمی از مهمترین مشکلات دانشگاه فرهنگیان به شمار می‌رود اما با جذب محدود اعضای هیات علمی انتظار می‌رود این مشکل گام به گام برطرف شود.

ضعف زیرساخت‌های آموزشی و خوابگاهی در دانشگاه فرهنگیان

کاوه ادامه داد: نبود یا ضعف برخی زیرساخت‌های مهم در بخش اداری، آموزشی و خوابگاهی از جمله مهمترین مشکلات دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر ظرفیت خوابگاهی پردیس‌های بحرالعلوم، شهید باهنر و مرکز شهید رجایی دانشگاه فرهنگیان تکمیل شده است.

رییس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به تکمیل ظرفیت خوابگاهی پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان، آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید با هدف برطرف کردن مشکل خوابگاهی دانشجویان این دانشگاه دبیرستان میرداماد را به این دانشگاه واگذار کرد و به این صورت مشکل خوابگاهی دختران حل شد.

خوابگاه مهمترین مشکل دانشجویان تازه وارد

به گفته رییس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری، با وجود تمام اقدامات انجام شده اما همچنان مشکل خوابگاهی ورودی‌های جدید این دانشگاه هنوز حل نشده است.

کاوه ادامه داد: با توجه به نبود زیرساخت‌ها و با هدف برطرف کردن مشکل خوابگاهی دانشجویان ناچار هستیم با ایجاد تغییراتی در بخشی از ساختمان‌های اداری و ایجاد شرایط خوابگاهی در این محیط‌ها مشکل دانشجویان تازه وارد این دانشگاه تا ۲ هفته باقیمانده به ورود دانشجویان ترم جدید برطرف شود.

به گفته کاوه، براساس سیاست دانشگاه فرهنگیان دانشجویانی که بیش از ۳۰ کیلومتر با دانشگاه فاصله دارند اجازه تردد به آن‌ها داده نمی‌شود و باید در خوابگاه اسکان داده شوند این درحالی است که در زمان حاضر ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه بسیار اندک و ساختمان‌های موجود نیز فرسوده و امکان پاسخگویی به نیاز همه دانشجویان وجود ندارد.

وی ادامه داد: با وجود اسکان هشت تا ۱۰ دانشجو در هر اتاق به دلیل محدودیت امکانات اما همچنان تا امروز حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ نفر کمبود خوابگاه وجود دارد.

کاوه وجود ساختمان‌های قدیمی و فرسوده که عمر بعضی از آنها به ۳۵ تا ۳۶ سال می‌رسد، کمبود استاد وهیات علمی، نبود زیرساخت‌های مناسب خوابگاهی اداری و رفاهی از جمله مهمترین مشکلات این دانشگاه به شمار می‌رود.

سهم پایین بودجه دانشگاه فرهنگیان

وی سهم پایین دانشگاه فرهنگیان را از مهمترین مشکلات این مرکز علمی عنوان کرد و گفت: به دلیل اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طرفی مبنی بر اینکه دانشگاه فرهنگیان زیر نظر وزارت آموزش و پرورش است؛ سهم بودجه تملک این دانشگاه از سوی دولت بسیار پایین است.

کاوه یادآور شد: به نحوی که از سهم بودجه ۲۰ میلیاد ریالی اختصاص داده شده از سوی دولت به دانشگاه فرهنگیان تاکنون هیچ واریزی به به این دانشگاه انجام نشده این درحالی است که خرج و مخارج این دانشگاه بسیار بالا است.

وی تجهیز خوابگاه‌ها، بهبود وضعیت ساختار رفاهی دانشجویان از جمله غذا، جذب هیات علمی، اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی با هدف تربیت دانشجومعلمان در تراز انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌های این دانشگاه در سالجاری به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۷ مرکز علمی و دانشگاهی است که دانشگاه‌های استان صاحب امتیاز ۱۵ ژورنال تخصصی علمی هستند.

تاکنون پژوهشگران دانشگاه‌ها و مراکز علمی چهارمحال و بختیاری, ۲۵ هزار و ۲۴۴ مقاله علمی شامل پنج هزار و ۱۶۵ مقاله ژورنالی و ۱۱ هزار و ۳۳۲ مقاله در همایش‌های علمی داخلی و پنج هزار و ۱۶۵ مقاله بین المللی منتشر کرده‌اند.

در سال‌های گذشته مراکز علمی و دانشگاهی چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۳۰ هزار دانشجو بودند و این مراکز دارای ۸۶۴ استاد و عضو هیات علمی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha