"سید علی منیری " روز چهارشنبه درحاشیه این اردوی آموزشی به خبرنگار ایرنا گفت: در این اردوها که در ارودگاه امام علی (ع) محمدشهر و اردوگاه حضرت فاطمه زهرا (س) ماهدشت استان البرز آغاز شده ، بیش از ۵۰۰ نفر از فرماندهان و سرگروه های تیم سحر جمعیت هلال احمر شرکت کردند.
«تیم سحر جمعیت هلال احمر ویژه سفیران حمایت روانی و اجتماعی در مواقع بحران ها و حوادث مختلف است.»
وی اضافه کرد: اکنون ۴۵۰ تیم سحر درکشور فعال است که حدود ۲هزار فرمانده و سرگروه در آن ها فعالیت می کنند.
منیری افزود: توانمندسازی اعضای جوانان، افزایش تاب آوری جامعه، پیشگیری و کاهش عوارض روانی اجتماعی ناشی از حوادث و چگونگی کمک به آسیب دیدگان برای بازگشت به زندگی عادی از مهمترین برنامه های آموزشی اردوی ملی سحر در استان البرز است.
وی گفت: تیم های سحر پس از وقوع حوادثی مانند زلزله برنامه های متنوعی برای کودکان و ساکنان مناطق آسیب دیده اجرا می کنند تا از مشکلات روحی و روانی آنان کاسته شود.
معاون دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر کشور یادآورشد: ارائه کمکهای اولیه روانشناختی و نیازسنجی عاطفی و روانی در محل حادثه، مدیریت شایعه در رسانهها و شبکههای اجتماعی از جمله فعالیت های امدادی گروه های سحر در زمان وقوع حوادث است.
وی بیان کرد: تیمهای سحر بر اساس استاندارد کمک های اولیه روانشناختی (PFA) و مطابق با فهرستهایی تهیه شده، کسانی را که ممکن است در معرض مشکلات روانی از جمله افسردگی، عدمتکلم یا بیاختیاری حرکت باشند، شناسایی میکنند.
منیری گفت: اعضای این تیم ها افرادی را که احتمال بیماری روحی و روانی دارند، به تیمهای روانشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، معاونت درمان و توانبخشی هلالاحمر و یا تیمهای محب سازمان بهزیستی برای دریافت خدمات تخصصی ارجاع داده و معرفی میکنند.
وی اظهار کرد: همچنین این تیم ها در گام بعدی با ایجاد فضای دوستدار کودک و نوجوان برنامه های شاد و مفرح و آموزش مهارتهای کاربردی برای کودکان اجرا می کنند.
اردوی ملی تیم های سحر هلال احمر به مدت پنج روز در استان البرز ادامه دارد ضمن اینکه سه اردوی دیگر سحر نیز تا پایان مهر ماه جاری در اردوگاه مهر بندرانزلی استان گیلان برگزار خواهد شد.
نظر شما