به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا قاسمی روز دوشنبه در نشست بررسی کشت پاییزه در استان سمنان افزود: در بخش گندم دیم امسال برای دومین سال متوالی با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اجرای طرح کشت دیمزارها برنامهریزی شد و هماهنگیهای لازم صورت گرفته است.
وی گفت: برش محصولی در ارتباط با گندم، جو، دانههای روغنی مانند کلزا، کاملینا، حبوبات، و نباتات علوفهای انجام شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: با توجه به اینکه تمرکز در این بخش بر شهرستان میامی و روستای کالپوش است، اقدامات لازم و هماهنگی در این زمنیه انجام شد و امید است با بارندگی در فصل پاییز به ویژه اواخر مهرماه، بتوان برنامهریزی انجام شده در ارتباط با کشت محصولات پاییزه در حوزه دیم عملیاتی و اجرایی شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تأمین بذر مورد نیاز برای کشت پاییزه امسال خبر داد و اظهار داشت: در سال زراعی جدید یکی از اولویتهای این سازمان توجه به کشت پاییزه است و در هفته گذشته نیز جلسه گردهمایی سالانه کشت پاییزه با حضور دستگاههای مرتبط و مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستانها برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: تدارک بذر به عنوان یکی از اولویتها از سوی شرکت تعاونی و شرکت خدمات حمایتی بر اساس مصوبه کمیته فنی بذر تعیین شده است و در این راستا نیز بذر گواهی شده و مادری تدارک دیده شد و عملیات بوجاری و ضدعفونی و کیسهگیری آنها انجام شد و در حال حمل به مراکز عرضه است و به زودی توزیع میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: برای کود شیمیایی نیز تدارک لازم انجام شده است و نگرانی برای تأمین کودهای ازته، فسفاته و پتاسه وجود ندارد و کود پایه برای فصل کشت تأمین شده است.
برداشت گندم در سال زراعی گذشته(۱۴۰۱-۱۴۰۲) در استان سمنان با ۱۶ درصد افزایش نسبت به سال زراعی قبل به ۷۶ هزار و ۱۵ تن گندم رسید.
از ۹ و هفت دهم میلیون هکتار گستره استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی با ۵۰ هزار بهرهبردار است.
نظر شما