به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نبی موسویفرد سه شنبه در آیین پایانی شانزدهمین مسابقات قرآنی "مدهامتان" در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهارکرد: در شورای برنامهریزی و نظارت بر فعالیتهای قرآنی، با تعریف حوزههای ماموریتی، برنامه جامع و متمرکز تدوین میشود تا از اقدامات خرد، موازیکاری و جزیرهای جلوگیری به عمل آید.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور تاکید کرد: به یاری خداوند و با تمام توان باید در راستای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در استان تلاش شود.
رونق جشنواره مدهامتان
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان شانزدهمین دوره مسابقه قرآنی "مدهامتان" را فراگیر و مطلوب عنوان کرد و افزود: این دوره از مسابقات با استقبال چشمگیری همراه بود و لازم است برای ۲ برابر کردن ظرفیت شرکتکنندگان در دوره بعدی برنامه ریزی شود.
مجید منادی همچنین محور قرار گرفتن مساجد در امور فرهنگی و هنری و ارایه فرهنگ دینی از طریق کانون مساجد را عاملی مهم در توسعه فرهنگ قرآنی دانست.
توجه به برنامههای قرآنی در سند برش فرهنگی استان
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به فرآیند تدوین سند برش فرهنگی استان گفت: تضعیف باورهای دینی به ویژه در یک سال اخیر به عنوان دغدغه فرهنگی جدی مطرح است و انتظار میرود تدوین این سند به تقویت بنیه اعتباری، برای اجرای برنامههای قرآنی منجر شود.
محبوبه ایزدیپناه در ادامه به شکلگیری شورای راهبری مسئولیتهای اجتماعی در راستای هدفمند کردن منابع اعتباری این حوزه اشاره کرد و افزود: تقویت زیرساختهای قرآنی از جمله اولویتهای پیشنهادی در این شورا است و قاریان قرآن کریم بازوی کمکی برای دولت در زمینه تقویت و بسط فرهنگ قرآنی از طریق مساجد در محلات محسوب میشوند.
وی همچنین حافظان، قاریان، فعالان حوزه قرآنی استان و جامعه عرب استان را غنیمتی برای مسئولان استان برشمرد و ادامه داد: براساس این ظرفیتها برنامهریزیهایی در شورای فرهنگ عمومی استان انجام شده و امید است با دستورکارهای محله محور معطوف به جوانان و نوجوانان، شاخصهای فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی در سطح استان ارتقا یابد.
هزینهکرد در حوزه قرآن سرمایهگذاری است
دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خوزستان نیز هر گونه هزینهکرد در حوزه قرآن و فرهنگ قرآنی را سرمایهگذاری دانست و بر فراهم کردن بستر افزایش حافظان قرآن از سوی نهادهای فرهنگی و دینی تاکید کرد.
حجتالاسلام کریم سلطانی در ادامه از کاهش تعداد موسسات قرآنی به دلیل مشکلات مالی انتقاد کرد و گفت: این مساله نیاز به بررسی فوری دارد و باید منابع مالی برای این موضوع در نظر گرفته شود.
وی آموزش و پرورش به ویژه در مقطع دبستان را بهترین ظرفیت برای سرمایهگذاری در زمینه حفظ قرآن عنوان کرد.
حجت الاسلام سلطانی از حافظان، قاریان و فعالان قرآنی خواست در زمینه فعالیت خود تک بعدی نباشند و فعالانه در زمینه جهاد تبیین ورود کنند.
در پایان این آیین از داوران و برگزیدگان مرحله استانی شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان تقدیر به عمل آمد.
شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی "مدهامتان" در ۲ بخش زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال در رشتههای قرائت، تحقیق، ترتیل، تقلیدی، حفظ کل، قرائت نماز، مکبری، اذان و استعدادیابی، مفاهیم، معارف اهل بیت (ع) و حفظ ۳۰ جز برگزار شد که این دوره از مسابقه ۶۱۸ شرکت کننده داشت.
نظر شما