۳ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۳۵
کد خبرنگار: 2218
کد خبر: 85270659
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از هفت هزار فعال قرآنی زیر پوشش بیمه صندوق هنر قرار گرفتند

اهواز - ایرنا - مدیر کل آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بیمه فعالان قرآنی در صندوق هنر ایجاد شده است گفت: تاکنون بیش از هفت هزار نفر از فعالان قرآنی زیر پوشش بیمه صندوق هنر قرار گرفتند.

به گزارش ایرنا ابراهیم کرمانی‌نژاد روز چهارشنبه در نشستی با حضور مدیران موسسات قرآنی خوزستان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به پیگری‌های مکرر در زمینه اعطای بودجه به مؤسسه‌های فرهنگی به ویژه موسسات قرآنی اشاره کرد و گفت: مؤسساتی که حمایتی از آنها نشده در اولویت قرار دارند.

وی به تنظم جدول شماره "۴۰۰" برای موسسات قرآنی نیازمند به بودجه اشاره کرد و گفت: از موسسات قرآنی مربوطه خواسته شده که طرح‌های خود برای برخورداری از دریافت اعتبارات را ارایه دهند.

مدیر کل آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدور مجوز موسسات قرآنی، حمایت‌های مربوط به بیمه، پشتیبانی‌های مادی و معنوی و گسترش یکسان‌سازی رتبه‌بندی آموزشی مؤسسات را از جمله وظایف اداره کل آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت برشمرد.

وی به دلایل عمده طولانی شدن روند صدور مجوز مؤسسات قرآنی اشاره کرد و افزود: از ۶۹ مؤسسه قرآنی زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تنها هفت مؤسسه در سامانه "حمد" فعال هستند که همین مساله موجب می‌شود صدور مجوز برای موسساتی که در این سامانه ثبت نشده‌اند با مشکل روبه‌رو شود لذا باید مدیران موسسات قرآنی تلاش کنند در زمینه انجام امور اداری خود از طریق سامانه‌ "حمد" دقت بیشتری داشته باشند.

کرمانی‌نژاد نبود دسته‌بندی مشخص در زمینه تخصص و توانمندی‌های مؤسسات قرآنی را از دیگر مشکلات موسسات قرآنی برشمرد.

وی در ادامه به اجرای طرح ملی تربیت مربی "بشری" در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: بیست و نهمین دوره طرح "بشری" طی روزهای آینده در استان خوزستان آغاز می‌شود.

مدیر کل آموزش و توسعه مشارکت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد افزود: پس پایش‌ها میدانی و بررسی های انجام شده در زمینه میزان توانمندی مربیان سراسر کشور متوجه شدیم تنها ۲۰ درصد از مربیان توانمند هستند از این رو طرح ملی "بشری" را آغاز کردیم تا در زمینه توانمند شدن مربیان گامی برداشته باشیم.

دسترسی به برنامه‌های آموزشی اسلامی از حد مطلوب فاصله دارد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: براساس مطالعات صورت گرفته در برخی آسیب‌های اجتماعی دسترسی مردم به آسیب همچون مواد مخدر زیر ۱۰ دقیقه است در حالی که مردم برای دسترسی به یک برنامه آموزشی صحیح و اسلامی با حد مطلوب فاصله دارد.

مجید منادی به طرح تربیت مربی "بشری" به عنوان گامی مثبت و حرکتی ارزشمند در جهت توسعه فضاهای فرهنگی و قرآنی در استان اشاره کرد و افزود: امید است با اجرای این طرح در استان، شاهد برگزاری روزانه برنامه‌های قرآنی در مساجد، محلات، فرهنگسراها و خیریه‌ها باشیم.

وی در ادامه به ضرورت حمایت از موسسات قرآنی و اقدامات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این راستا اشاره کرد و گفت: آیین‌نامه‌ها در این حوزه باید اصلاح شود و سهم موسسات قرآنی در جدول شماره ۱۷ (جدول بودجه موسسات فرهنگی ارشاد) باید دیده شود تا اعتبارات لازم آن طور که متناسب روح قرآنی استان اختصاص یابد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تاکید کرد: هر گونه هزینه‌کرد در برنامه‌های آموزشی به ویژه در حوزه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی سرمایه‌گذاری است و ثمره آن در آینده برای فرهنگ استان نمود خواهد داشت.

در این نشست مدیران موسسات قرآنی مشکلات و دغدغه‌های خود پیرامون صدور مجوز، بیمه و نبود اعتبارات حمایتی کافی بیان کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha