حسن شرفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت هفته سلامت روان افزود: مشاوران در حوزههای ازدواج و آموزشهای مربوطه، تقویت و تحکیم بنیان خانواده، فرزندآوری و تربیت فرزند، آموزش مهارتهای زندگی، شناسایی آسیبهای اجتماعی و پیشگیری و مداخلات انجام وظیفه میکنند.
وی ارتباط بهزیستی با جامعه هدف از طریق مشاورههای حضوری و تلفنی را یکی از مهمترین راههای دسترسی مردم به خدمات روانشناختی عنوان کرد و گفت: نیمه نخست امسال ۱۹ هزار و ۴۷۲ نفر از بهزیستی استان مشاوره گرفتند که از این تعداد هفت هزار و ۷۰۰ مورد مشاوره حضوری و بقیه مشاوره تلفنی بوده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: این خدمات رایگان بوده و خط تلفنی ۱۴۸۰ نیز از ساعت هشت تا ۲۴ آماده ارایه خدمات به مردم استان است.
وی گفت: طبق ماده ۵۷ قانون احکام دایمی برنامههای توسعه کشور، سازمان بهزیستی با رویکرد پیشگیری از آسیبها و مداخله در بحرانهای اجتماعی در پی تامین سلامت روان جامعه است که بر همین مبنا به عنوان مرجع اصلی صدور پروانههای تاسیس و فعالیت واحدهای مربوطه شناخته میشود.
شرفی مراکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست، خانه سلامت دختران و زنان، مجتمع و مراکز خدماتی، کلینیکها و اورژانسهای مددکاری اجتماعی و روانشناسی، مراکز مشاوره اجتماعی و روانشناختی را از جمله مجموعههای تحت پوشش و نظارت بهزیستی برشمرد.
وی افزود: بهزیستی با ارائه خدمات مشاوره روانشناختی در مراکز دولتی و غیردولتی، مرکز مشاوره تلفنی، اجرای طرحهای آموزش پیش از ازدواج، آموزش زندگی، مدیریت رفتاری نوجوانان، مهارتهای زندگی، غربالگری اضطراب کودکان پنج و ۶ سال و طرح محب (حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا) نقش موثری در ارتقای سلامت روان آحاد جامعه دارد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۵ هزار و ۸۴۶ مشاوره حضوری در ۵۶ مرکز دولتی و غیردولتی خراسان جنوبی انجام شد.
وی با اشاره به اجرای طرح تصمیم در راستای کاهش طلاق اظهار کرد: نیمه نخست امسال هزار و ۸۱ زوج متقاضی طلاق در سامانه پذیرش شدند که حدود ۲۴ درصد موارد به سازش رسیده است.
به گزارش ایرنا، ۱۰ اکتبر از سوی فدراسیون جهانی بهداشت روان (WFMH) به عنوان روز جهانی بهداشت روان نامگذاری شده و در ایران ۱۸ تا ۲۴ مهر "هفته سلامت روان" است.
نظر شما