به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسمعلی احمدی دیپلمش را که در شیراز گرفته، دیگر دلش قرار نگرفته و رفته است؛ "برای دینش اسلام" و برای وطنش ایران جان نثار کرد و هفت سال پس از حماسۀ دفاع، در زادگاهش آرام گرفت؛ آرامگاه او مامن و آرام دل مادرش شد، البته تا ۱۵ سال پیش.
از آخرین جاده هموار و آسفالت تا روستای صحرایی بید ممسنی ۱۴ کیلومتر فاصله دارد، همان کیلومترهایی که اکنون ۱۵ سال است خون به دل "جواهر"ی کرده که سخاوتمندانه دُردانه عزیزش را تقدیم ایران کرده است.
به گفته رئیس اداره بنیاد شهید ممسنی به دلیل ناهمواری راه تا آرامگاه، مادر این شهید بزرگوار اکنون ۱۵ سال است که نتوانسته به سر مزار فرزند خود برود، پیشتر به راه و شهرسازی برای زیرسازی این مسیر درخواست داده و بنیاد شهید نیز این درخواست را پیگیری کرده اما نتیجهای حاصل نشده بود.
موسی بهزادی ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به رستم برای دیدار با مردم، به همراه علیناز احمدی بزرگ فامیل و مادر شهید قاسمعلی احمدی به این شهر رفتیم و با هماهنگی انجام شده، پیش از سخنرانی رئیس جهور در جمع مردم مساله را با وی در میان گذاشتیم، قرار شد مشاور رئیس جمهور به طور ویژه پیگیری کنند.
"چشم" رئیس جمهور به مادر شهید ممسنی
در این دیدار مادر شهید چند دقیقه کوتاه با رئیس جمهور و مشاور او گفتوگو کرد و مشکل ۱۵ ساله خود را با آیتالله رئیسی در میان گذاشت.
مادر شهید قاسمعلی احمدی درباره این دیدار به خبرنگار ایرنا گفت: به رئیس جمهور گفتم ۱۵ سال است که نتوانستهام به سر مزار پسرم بروم، راه خراب است و من ناتوان هستم. رئیس جمهور گفت: "چشم" درست میکنیم.
"جواهر" درباره قاسمعلی شهیدش توضیح داد: پنجمش را تمام کرد و به شیراز رفت، دیپلمش را که گرفت گفت میخواهد به جبهه برود پدرش گفت بمان اما نماند، گفت: اینجا بمانم چکار کنم؟میخواهم برای دین بروم، برای اسلام بروم.
به گفته او پیگر شهید هفت سال در خاک عراق ماند و پس از تفحص در روستای صحرایی بید آرام گرفت.
آرامگاهی که مادر میگوید به زیارتش میرفته اما کمر درد شدید دارد، عمل باز قلب کرده و دیگر نمیتواند این راه ناهموار را طی کند.
تحقق خواسته مادر شهید؛ باب فتحی برای چهار روستای صعبالعبور
رئیس جمهور قول داده تا زیرسازی و آسفالت مسیر ارتباطی به روستای صحرایی بید فراهم شود و کمالی مشاور او در حال پیگیری مقدمات آن است.
آنطور که علیناز احمدی پسرعموی شهید قاسمعلی احمدی به ایرنا گفت: مشاور رئیس جمهور شماره تلفن خود را نیز در اختیار این خانواده قرار داده و چندین نوبت نیز تماس گرفته و پیگیر اجرای این راه است.
به گفته احمدی در مسیر دسترسی به آرامگاه شهید، سه روستای دیگر نیز وجود دارد که از راه مناسب بیبهرهاند و با فراهم شدن این راه آنها نیز بهرهمند میشوند.
او با بیان اینکه صحرایی بید ۲ شهید، یک آزاده و ۱۰ جانباز تقدیم کرده، معتقد است که مسئولان پیشین در رسیدگی به این روستاها کم کاری کردند و این زیبنده نظام اسلامی ایران نیست.
به گفته احمدی یکبار برنامهریزی شده بوده تا از مشکل این مادر شهید و راه ناهمواره این روستاها گزارشی تهیه و در اختیار رسانههای معاند مانند من و تو و اینترنشال گذاشته شود که این خانواده مانع شدهاند.
حالا سفرهای استانی رئیس جمهور سیزدهم و دیدارهای میدانی او راه گشایشی شده تا گره پر پیچ و کهنه از کار "جواهر"ی باز شود برای این انقلاب و وطن فرزندش را داده و حالا در داغ نشستن بر مزار شهیدش میسوزد.
نظر شما