مجید دارائی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۵۰۰ روستای مجهز به ارتباط مخابراتی در استان سمنان ۲۸۰ روستا از اینترنت پرسرعت خانگی مخابرات بهرهمند هستند.
وی بیان کرد: ارائه سرویس مخابراتی در روستاها به منظور برخورداری از خدمات یکسان مردم از محصولات مخابراتی از اهداف مهم مخابرات منطقه سمنان است.
وی تصریح کرد: استان سمنان در شاخص توسعه متوازن ارتباطات جزو استانهای برتر کشور است و این ظرفیتی ارزشمند برای معرفی سمنان به عنوان قطب فناوری کشور محسوب میشود.
مدیر مخابرات منطقه سمنان با بیان اینکه بالغ بر ۸۰ هزار مشترک از سرویسهای ADSL و VDSL مخابرات در استان بهرهمند هستند، اظهار کرد: ۳۳۱ هزار و ۹۷۷ خط تلفن ثابت در استان سمنان فعال است.
وی اضافه کرد: شرایط واگذاری شمارههای جدید به متقاضیان سرویس تلفن ثابت در نقط مختلف استان سمنان وجود دارد و محدودیتی برای ثبتنام تلفن ثابت نیست.
مدیر مخابرات منطقه سمنان گفت: طبق ارزیابی سه و ۶ ماهه شرکت مخابرات ایران در سال ۱۴۰۲، مخابرات منطقه سمنان موفق به کسب رتبه برتر در بین ۳۱ استان کشور شد.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
نظر شما