به گزارش ایرنا، رضا صیادی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: پویش شهر شعر با انتخاب آثار ۱۲۰ شاعر انجام شد و حدود یک هزار سازه تبلیغاتی زیر بار این پویش رفت.
وی افزود: برای انتخاب آثار، شورای فرهنگی و اتاق فکر در سازمان زیباسازی با محوریت نظرات اساتید شعر و ادب انجام شد.
صیادی ادامه داد: ابتدا ۵۰۰ اثر وارد اتاق فکر شد و با بررسی های دقیق در نهایت ۱۲۰ اثر با ۵۰۰ شعر انتخاب و در سطح شهر تهران در معرض دید عموم شهروندان قرار گرفت.
وی تاکید کرد: در این پویش سعی کردیم از تمامی سلایق شهروندان تهرانی استفاده کنیم اما انتقاداتی هم در این پویش انجام شد که پاسخگوی این انتقادات هستیم و حتی به برخی از این انتقادات پاسخ دادیم.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: در این پویش نگاهمان در درجه اول تنوع بخشی اشعار بود و سعی کردیم از تمامی سلایق استفاده کنیم که البته شعر سپید در این پویش نداشتیم.
وی افزود: سعی کردیم بیشتر آثار در سازه های پیاده محور باشد اما از شعرهای کوتاه در سازه های بزرگراهی نیز استفاده کردیم.
مدیرعامل سازمان زیباسازی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص راهیابی آثار این پویش در ایستگاههای مترو و اکران اشعار پروین اعتصامی نیز گفت: هماهنگی لازم با معاونت شرکت بهره برداری مترو تهران انجام شده و حداکثر تا ۲ روز آینده این آثار در ایستگاههای مترو اکران میشود.
وی همچنین ادامه داد: اکران اشعار پروین اعتصامی نیز چند روز گذشته انجام شده و اشعار این شاعر نام آوار کشورمان به اکران در آمده است.
صیادی از رایزنی برای اکران یک نماد قرآنی و نماد موذن در شهر تهران خبر داد و افزود: پویش «شهر شعر» تا ۱۰ روز آینده با به روزرسانی سازهها ادامه پیدا خواهد کرد تا جریان پویش شعر را در شهر زنده نگه داریم و در ادامه کار از اشعار، شعرای قدیمی هم استفاده خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: در ماه رمضان از اشعار ماه مبارک و قرآنی استفاده خواهیم کرد همچنین در گام اول اصرار بر چاپ عکس شاعران را داشتیم چرا که آنان هم قهرمان هستند و در قله ادبیات ایران ایستادند گامهای بعدی پویش «شهر شعر» تعاملی با شهروندان خواهد بود و در حوزه شعر قدمهای زیادی وجود دارد که بایر برداشته شود.
صیادی یادآور شد: بازخورد های مثبتی از پویش «شهر شعر» دریافت کردیم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم از این پویش تقدیر کردند.
همچنین مشاور تهران در پویش شهر شعر اظهار کرد: شهر موزون و تزئین شده و حتما میتوانستیم از شاعران دیگر استفاده کنیم اما بنا را به تکثر شعرای مختلف گذاشتیم و همه شهرها باید این کار را انجام دهند.
امیری اسفندقه افزود: شهرداری تهران با اکران «شهر شعر» عظمت خود و شعر را بالا برد ضمن اینکه شهردار تهران نیز تاکید داشتند علاوه بر کالبد جسمی شهر به کالبد روحی شهر هم باید توجه کرد.
وی اظهار کرد: امیدواریم در گام بعدی از بهترین شاعران و شعرها استفاده شود و این پویش به همه شهرها منتقل شود.
نظر شما