دولت سیزدهم در توسعه بیمه سلامت خوش درخشید

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: دولت سیزدهم در توسعه بیمه سلامت با هدف دسترسی همه آحاد جامعه به خدمات بیمه، خوش درخشیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «بهنام نظری» روز چهارشنبه در آیین بزرگداشت هفته سلامت و سالروز تصویب قانون بیمه همگانی در اراک، افزود: دستاوردهای قابل قبولی در حوزه بیمه در این دولت محقق شده اما تا رسیدن به نقطه مطلوب، راه طولانی باقی است.

وی بیان کرد: همانطور که کمیت در ارایه خدمات بیمه مورد توجه است، باید کیفیت کار در حوزه بیمه نیز در اولویت قرار گیرد.

نظری، به توزیع یکسان دارو در داروخانه‌های استان مرکزی اشاره کرد و ادامه داد: نبود یک دارو در یک داروخانه و وجود دارو در سایر داروخانه‌ها قابل قبول نیست و مردم نباید سرگردان باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: کشور با وجود تحریم در حوزه بهداشت، درمان و تهیه واکسن خوش درخشید و موفق شد از دل تحریم به دانش هسته‌ای دارویی دست پیدا کند.

نظری افزود: باوجود آنکه بیمه‌های پایه متعهد به خدمات هستند، اما بیمه‌های تکمیلی نتوانسته‌اند همپای بیمه‌های پایه در ارایه خدمات فعالیت کنند.

دولت سیزدهم در توسعه بیمه سلامت خوش درخشید

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی هم در این نشست گفت: یکی از موفق‌ترین کشورها با رتبه پنجم در پوشش فراگیر بیمه، ایران است که موفق شده تا همه جمعیت خود را بیمه کند.

«محمدرضاجیریایی» افزود: دولت سیزدهم ۲۰ دستاورد مهم در بخش‌های مختلف بیمه سلامت داشته که یکی از این دستاورها، طرح تاسیس صندوق بیماران خاص و سخت درمان است.

وی بیان کرد: اکنون در استان مرکزی ۱۶ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص و سخت درمان در صندوق بیمه سلامت نشاندار شده که ۱۰۷ بیماری تعریف و از خدمات این صندوق بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: تاکنون ۱۲۵ میلیارد ریال برای بیماران خاص این استان هزینه درمان پرداخت شده است.

جیریایی اظهار کرد: اقدام برجسته دیگر بیمه سلامت، طرح دارو یار با هدف، دادن یارانه به انتهای آخر زنجیره درمان اجرایی شد که در نیمه اول امسال، ۷۰۰ میلیارد ریال پرداخت شد.

وی عنوان کرد: پوشش درمان زوج‌های نابارور از دیگر خدمات بیمه سلامت است که ۵۴۵ زوج نابارور استان مرکزی نشان‌دار شده که از ابتدای امسال تاکنون، چهار هزار میلیارد ریال هزینه درمان صرف شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به هشت هزار میلیارد ریال برسد.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح پزشک خانواده تجربه موفق بود که با هدف کاهش هزینه از جیب بیماران، توسط بیمه سلامت اجرایی شد.

جیریایی گفت: پوشش فراگیر بیمه پایه از دیگر اقدامات بیمه سلامت است که در گذشته سه دهک، رایگان پوشش درمانی داشتند و با اضافه شدن ۲ دهک دیگر، اکنون پنج دهک پوشش خدمات رایگان دریافت می‌کنند.

وی، از دیگر خدمات بیمه سلامت را تحت پوشش قرار دادن ساکنان مناطق کم‌برخودار عنوان کرد و افزود: ۱۸۳ هزار نفر در استان مرکزی بیمه پایه هستند که بیشتر آنها در مناطق حاشیه زندگی می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: در مناطق کم‌برخوردار این استان، ۲۱ هزار نفر شناسایی شده‌اند و تحت پوشش بیمه سلامت رایگان قرار دارند.

جیریایی بیان کرد: بیمه سلامت استان موفق شد تا مجوز ساخت برای ادارات در چهار شهرستان به وسعت ۲ هزار ۵۰۰ مترمربع را با عتبار لازم اخذ کند.

وی اعلام کرد: اداره سلامت بیمه شهرستان خمین آماده افتتاح است و سه طرح دیگر نیز، ۲۲ بهمن افتتاح می‌شود تا مردم از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha