آرش اخوان طبسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خدمات آموزشی در مراکز فنی و حرفهای استان به مهارتآموزان در قالب چهار گروه کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و خدمات ارائه میشود.
وی اظهار داشت: در کنار این مراکز، آموزشهای چهارگانه در حاشیه شهرها ویژه زنان سرپرست خانوار، افراد آسیب پذیر زیر پوشش نهادهایی همانند کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی و همچنین در زندانها، مراکز نظامی، دانشگاهها و دیگر اماکنی که نیازمند فراگیری مهارت برای ورود به بازار کار هستند، ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای اصفهان با اشاره به ارائه آموزشها در قالب مُدل سفارش محور گفت: با ارائه آموزشها در محیط کار واقعی با برقراری تعامل با بنگاههای اقتصادی ، نیاز آنها برای بهکارگیری افراد ماهر و هم نیاز افراد جویای کار به کار تامین میشود.
وی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی ماهر و آشنا با فناوریهای روز گفت: این مهم علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، پیشرفت اقتصادی را برای جامعه به دنبال خواهد داشت.
اخوان طبسی یادآور شد: برای رونق بخشیدن به وضعیت اقتصاد و صنعت کشور و استان باید فرهنگ مهارتآموزی در کنار آموزشهای سنتی در مدارس و مراکز آموزش عالی ترویج و تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان فنی و حرفهای در استان اصفهان در سالهای اخیر با شناسایی چالش و کمبودهای بازار کار، سمت و سوی آموزش برای افراد جویای کار را به سمت مشاغلی که نیاز روز جامعه هستند سوق داده و در این راستا خود را با تغییرات و پیشرفتهای فناوری هماهنگ کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای اصفهان افزود: در زمان حاضر ۷۰ درصد آموزشها در محیط کار واقعی و ۳۰ درصد در محیط کارگاهی ارائه میشود.
به گزارش ایرنا، اصفهان ۵۴ مرکز فنی و حرفهای دولتی و حدود یک هزار و ۲۵۰ آموزشگاه آزاد فعال بخش خصوصی دارد.
نظر شما