آرش اخوان طبسی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از این مرحله سفارش شغل دریافت و در آموزشهای لازم برای ارتقای مهارتی فرد یا افراد متناسب با حرفه مورد نظر آغاز می شود.
وی با بیان تاثیر فراوان تغییر شیوه آموزش های مهارتی از عرضه محور به سفارش محور در سامان بخشی به بازار کار گفت: این اقدام از یک سو باعث کاهش نرخ بیکاری و از سوی دیگر ارتقای کیفیت کار را در مشاغل مهارتی موجب میشود.
مدیرکل فنی و حرفه ای اصفهان افزود: آموزشهای دوگانه بومی سازی شده شامل آموزش در محیط عادی و کارگاهی برگرفته از کشور آلمان و با شناسایی ظرفیت صنایع و صنوف با شیوه استاد شاگردی از ۲ سال پیش در استان حال اجراست.
وی افزود: در این شیوه آموزشها به شیوه ۳۰ درصد فنی وحرفه ای و ۷۰ درصد در محیط واقعی کار صنایع و صنوف با تضمین اشتغال افراد انجام میشود.
اخوان طبسی یادآور شد: بزرگترین مزیت و شاه کلید این تغییر نگاه آموزشی، مشارکت صنایع و صنوف و سفارش محور شدن آموزش هاست.
به گفته وی بزرگترین عامل پیشرفت کشور، نیروی انسانی ماهر است که در کنار فناوری میتواند رشد اقتصادی خوبی را در کشور رقم بزند.
وی با بیان اینکه مهارت آموزی یکی از عوامل ایجاد اشتغال پایدار در جامعه است، گفت: آموزشهای مهارتی ارائه شده در استان، مبتنی بر نیاز روز و بازار کار ترتیب داده می شود.
مدیرکل فنی و حرفه ای اصفهان افزود: آموزشهای مهارتی در محیط واقعی کار به دلیل ارتباط مستقیم با بازار کسب و کار از بهترین آموزش هاست و در این مراکز علاوه بر یادگیری مهارت، پرورش خلاقیت و کارآفرینی نیز مورد توجه قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، اصفهان ۵۴ مرکز فنی و حرفهای دولتی و حدود یک هزار و ۲۵۰ آموزشگاه آزاد فعال بخش خصوصی دارد.
نظر شما