به گزارش ایرنا، جعفر میعادفر روز یکشنبه در حاشیه سفر یک روزه خود به قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب افزود: ۵۰۰ دستگاه دیگر نیز تا سال آینده به چرخه خدمات اورژانسی کشور وارد می شود.
وی تصریح کرد: ۳۵ درصد قطعات خودروهای اورژانس در داخل و مابقی آن نیز از خارج وارد می شود که می توان آن را یک خودرو محصول مشترک دانست.
میعادفر بیان کرد: برآوردهای سالانه نشان میدهد که کشور سالانه به ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد که در برنامه هفتم توسعه قرار شد یک درصد درآمد حاصل از فروش خودرو و موتورسیکلت به ترمیم و نوسازی ناوگان اورژانس اختصاص یابد.
وی در ادامه به توسعه اورژانس بانوان اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد جمعیت جامعه را بانوان تشکیل میدهد، در برخی از شهرها این مساله راهاندازی شده و استان قزوین نیز در اولویت راه اندازی آن قرار دارد.
میعادفر به جذب سه هزار و ۵۰۰ نفر در اورژانس کشور اشاره کرد و افزود: سهم قزوین از این تعداد نیرو، ۴۴ نفر خواهد بود که تا پایان سال جاری جذب خواهند شد.
به گفته این مسوول، به لحاظ ترافیک خودرویی و دسترسی ساده به تیم اورژانس، توسعه اورژانس موتوری در کلان شهرها نیز مورد توجه جدی قرار دارد و باید تعداد آن از ۳۴۰ دستگاه کنونی، افزایش یابد.
میعادفر خاطرنشان کرد: سالانه بیش از پنج میلیون ماموریت توسط اورژانس انجام میشود که براساس آن ۲.۵ میلیون بیمار به مراکز درمانی منتقل میشوند.
رییس سازمان اورژانس کشور یادآور شد: متاسفانه هزینههای سایر، از اعتبارات دانشگاهها حذف شده و یک چالش جدی در این حوزه است که باید در بودجه سالانه لحاظ شود.
گفتنی است، اورژانس کشور دارای ۵۱ پایگاه هوایی، یک هزار و ۸۰۰ پایگاه جادهای و یک هزار و ۳۰۰ پایگاه شهری است که در مجموع ۲۶ هزار نیروی انسانی در این حرفه مشغول به کار هستند.
نظر شما