پایداری آب آشامیدنی ۱۷ روستای دهستان پشته زیلایی در دستور کار است

یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پایداری آب آشامیدنی ۱۷ روستای دهستان پشته زیلایی از توابع بخش سرفاریاب به شکل جدی در دستور کار دولت است.

به گزارش ایرنا، سید علی احمدزاده عصر چهارشنبه در جمع اهالی دهستان پشته زیلایی با اشاره به اینکه این منطقه یکی از نقاط محروم کهگیلویه و بویراحمد است افزود: تنش آبی از مشکلات جدی مردم پشته زیلایی است که قرار است طرح جامع آبرسانی برای رفاه اهالی تهیه، تدوین و اجرا شود.

وی ابراز کرد: پایداری آب این روستاها از۲ طریق بلند مدت و کوتاه مدت در برنامه مسوولان دولت سیزدهم است.

وی بیان کرد: احداث سد آبریز به عنوان یک طرح پیشران، اصلی ترین برنامه دولت برای پایداری آب آشامیدنی بخش های وسیعی از شهرستان کهگیلویه است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه احداث سد آبریز به علت کاربرد آن در کشاورزی، افزون بر تامین آب آشامیدنی مردم، سالیانه ۷۰ هزار میلیارد ریال به درآمد آنان اضافه می کند، تاکید کرد: مسوولان محلی به دنبال تحقق احداث این سد هستند.

پایداری آب آشامیدنی ۱۷ روستای دهستان پشته زیلایی در دستور کار است

احمدزاده با یادآوری این نکته که احداث این سازه بزرگ آبی چند سال به طول می انجامد عنوان کرد: تا به سرانجام رسیدن سد آبریز یک مخزن و شبکه آب ساخته می شود.

تلاش برای ایجاد راه دسترسی و گازرسانی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین یک پل ۶۰ متر مربعی در محل روستای بیدانجیر برای عبور آسان اهالی از رودخانه در دست ساخت است که امید می رود این طرح در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به مشکلات جاده های این منطقه گفت: جاده شیخ هابیل به طول هشت کیلومتر که پنج کیلومتر آن در شهرستان کهگیلویه و سه کیلومتر در چرام و مسیر پاتاوه به دهدشت است، در دستور کار قرار می گیرد.

احمدزاده خاطرنشان کرد: گازرسانی به برخی روستاهای پشته زیلایی مانند بیدانجیر، تل سیاه، گوشه و چند روستای دیگر از دیگر مطالبات مردم این منطقه است که امید می رود با پیگیری های انجام شده عملیات اجرایی این طرح سال ۱۴۰۳ آغاز شود.

دیگر اقدام های دولت برای توسعه پشته زیلایی

احمدزاده تصریح کرد: ساخت یک زمین چمن مصنوعی برای ورزش و نشاط نسل کودک و نوجوان از دیگر برنامه های دولت برای آبادانی روستاهای دهستان پشته زیلایی است.

وی با اشاره به بازدید از خانه بهداشت این منطقه گفت: این منطقه چند ماه بدون پزشک بود و با وجود اینکه اکنون پزشک در خانه بهداشت مستقر شده اما از دانشگاه علوم پزشکی انتظار می رود به صورت اساسی این مشکل را رفع کند.

احمدزاده با بیان اینکه در روستای سواره دانش آموزان در کانکس در حال تحصیل هستند،افزود: اهالی منطقه نیازمند مدرسه شبانه روزی هستند که از آموزش و پرورش درخواست می شود این مشکل را مرتفع کند.

منطقه پشته زیلایی چرام که امروز مورد بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت سه هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت دارد.

تلاش برای محرومیت زدایی اولویت دولت سیزدهم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلاش برای رفع فقر و محرومیت ویژگی بارز دولت سیزدهم محسوب می شود که شاهد تحولات چشمگیر دراین خصوص بوده ایم.

پایداری آب آشامیدنی ۱۷ روستای دهستان پشته زیلایی در دستور کار است

احمدزاده گفت: به زودی اعتبارات خوبی هم از محل سفر دور اول و هم سفر دوم دولت به استان ابلاغ می شود که امید داریم این منابع مالی بتواند توسعه مناطق محروم استان را شتاب بخشد.

وی بیان کرد: در مناطقی از دیشموک و چاروسا، جلاله، بیدانجیر چرام، لنده، کهگیلویه، پیچاب و گوراب باشت شاهد استفاده مردم از جره هستیم بیان کرد: در برخی از این مناطق پل هایی در دست اجراست و یا در برنامه کار قرار دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در بسیاری از این مناطق مثل روستای شهید طیب، لنده و جلاله بر روی رودخانه پل احداث شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha