سید عباس حسینی سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در قالب طرح داوطلبی خیرات آباد «خیرآب» ۲۰۵ مخزن سیار ۲ هزار لیتری از جنس پلی اتیلن از سوی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش برای ارسال به ۲ روستای محروم و کم تر برخوردار «باغ بالا» و «کُنار سیاه» جزیره قشم خریداری شد.
وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح ابتکاری از سوی این شرکت، کاهش تنش آبی جزیره قشم در ذیل هدف اصلی «کاهش اثرات منفی ناشی از تغییرات اقلیمی» است و این مخازن تامین شده به شرکت آب، برق و تاسیسات قشم تحویل شد تا به ۲ روستای محروم یادشده که به وسیله تانکر به صورت خانه به خانه آبرسانی می شد، ارسال شود.
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش توضیح داد: با تامین، ارسال و تحویل این مخازن و با ذخیره آب مورد نیاز مردم، علاوه بر ارایه خدمات آبرسانی مطلوب تر به ساکنین این ۲ روستای کم تر برخوردار جزیره قشم، به کنترل بحران کم آبی و کاهش تنش آبی روستاهای این جزیره نیز کمک می شود.
حسینی اضافه کرد: مسوولیت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در این فرآیند، تامین مالی، تهیه و تجهیز ملزومات مربوط به فرآیند تامین منابع، تولید و توزیع آب شرب برای روستاهای محروم و کمتر برخوردار جزیره قشم بود؛ که در نخستین اقدام جهادی، به منازل مسکونی روستای محروم هدف گذاری شده در ۲ منطقه بحرانی مرکز و غرب این جزیره آبرسانی صورت می پذیرد.
وی گفت: جامعه هدف در گام نخست، ساکنین ۲ روستای «کُنار سیاه» - (با جمعیت غالب صیاد و دریا پیشگان و مذهب اهل سنت با جمعیت ثابت و سیار افزون بر ۱۰۱ خانوار) و «باغ بالا» - (دارای ساکنین دارای مشاغل کشاورزی، خدماتی و مذهب تشیع با جمعیت ثابت و سیار افزون بر ۱۰۴ خانوار) است.
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش اعلام کرد: طرح آبرسانی از طریق تانکر و نصب مخازن ۲ متر مکعبی خانگی بالای پشت بام ها، با اولویت خانواده های کم بضاعت و نیازمندان تحت پوشش سازمان های حمایتی انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شرکت فولاد کاوه جنوب کیش یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حوزه صنایع مادر است.
تفاهم نامه طرح داوطلبی «خیرات آب» (با نام اختصاری خیر آب) به منظور تامین منابع مالی، تهیه و تجهیز ملزومات مربوط به فرآیند تولید و توزیع آب شرب برای روستاهای محروم و کمتر برخوردار جزیره قشم در بخش میانی همایش وحدت به میزبانی بندر لافت جزیره قشم، که با حضور حجتالاسلام والمسلمین سید «محمدحسن ابوترابیفرد» امام جمعه موقت تهران و مهمانان عالی رتبه استانی و ملی برگزار شد، به امضای «سید عباس حسینی» مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و «شهرام داوری» شرکت آب و برق و تاسیسات قشم با محوریت حجتالاسلام «غلامرضا حاجبی» امام جمعه شهرستان قشم و نماینده سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر رسید.
نکته قابل توجه در این تفاهم نامه این است که با آبرسانی به ۲ روستای هدفگذاری شده در گام نخست ابتکار «خیرآب»، طرح های کاهش تنش آبی با استفاده از ظرفیت خیران و تامین مالی از محل مسوولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی به پایان نمیرسد؛ چرا که در یکی از بندهای این تفاهم نامه قید شده که «با موافقت طرفین این تفاهم نامه، میتواند در رابطه با آبرسانی به دیگر روستاهای محروم جزیره قشم تمدید شود».
طبق تفاهمنامه بین شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، شرکت آب و برق و تاسیسات قشم، سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و امام جمعه شهرستان قشم، مقرر شد که دفتر امام جمعه مشارکت و همکاری ویژه ای را با ۲ شرکت مشارکت کننده در این اقدام خیرخواهانه و ایفای رسالت جهاد تبیین به عنوان حامی معنوی این طرح انجام دهد.
همچنین سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نیز علاوه بر ترویج فرهنگ خیرات آب در سطح ملی به عنوان یکی از زیر مجموعه های طرح کشوری «نذر آب»، ۲ نشان ویژه داوطلبی را به مدیران ارشد شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و شرکت آب و برق و تاسیسات قشم در راستای ایفای رسالتهای انسانی و بشردوستانه، اهدا کند که این نشان داوطلبی هر سه یا چهار سال یکبار، در ایران به خیران و شرکتهای حامی طرح های بشردوستانه و ایفای مسوولیت اجتماعی مشارکت کننده در طرح ملی «نذرآب» صورت می گیرد که یک اقدام منحصربهفرد محسوب میشود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما