مطالعات تامین آب اضطراری در خراسان جنوبی انجام شد

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: در حوزه مدیریت بحران تاکنون مطالعات تامین آب اضطراری برای شهرهای مرزی و مرکز استان انجام شده است.

مهدی دوستی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال قرار است برای مطالعات شهر قاین و به‌روز رسانی مطالعات شهر بیرجند فراخوان مشاور شود.

وی از برنامه‌ریزی برای انجام مطالعات پدافند غیرعامل شهر قاین و به‌روز رسانی مطالعات شهر بیرجند خبر داد و گفت: تاکنون مطالعات پدافند غیرعامل چهار شهر مرزی استان همچنین مرکز استان و شهرهای بشرویه و طبس انجام شده و تنها چهار شهر استان باقی‌ مانده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه تهدیدات زیستی در حوزه آب و فاضلاب مورد توجه است ادامه داد: مصون‌سازی مخازن آب در اولویت قرار گرفته که ۱۸ مورد حصارکشی در سال گذشته انجام شد.

وی گفت: قرار است از محل یک درصد اعتبارات پدافند غیرعامل مطالعات با جدیت بیشتری پیگیری شود و با توجه به محدودیت اعتبارات نیاز به اختصاص اعتبار ملی برای اتمام پروژه حصارکشی و حفاظت منابع داریم.

دوستی از ابلاغ سه دستورالعمل ملی در حوزه مدیریت بحران با عنوان "برنامه ملی آمادگی به پاسخ"، "کاهش خطر و سوانح"، "بازیابی و بازتوانی" خبر داد و گفت: اولویت‌های کاهش خطر در تاسیسات شهرستان‌ها احصا شده است تا در زمان بروز بحران کمترین آسیب به تاسیسات وارد شود.

وی افزود: همچنین مقرر شده در آذر ماه سال جاری میزبان مانور سیلاب جنوب شرق کشور با حضور تیم‌هایی از استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از تجهیز سه تیم واکنش سریع در این مجموعه خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تجهیزات لازم برای افزایش تعداد تیم‌های واکنش سریع به پنج گروه تهیه شود.

خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند دارای ۱۱ شهرستان است که از این تعداد شهرستان‌های نهبندان، سربیشه، درمیان و زیرکوه با کشور افغانستان مرز مشترک دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha